Hanna vagy Laura? Melyik tetszik neked jobban? Számít neked a név jelentése amikor nevet választasz a gyermekednek?
Figyelt kérdés
2010. aug. 17. 18:26
1/32 anonim válasza:
Hanna, és nem számít a jelentése, csak az, hogy csengjen össze a vezetéknévvel:)
2/32 anonim válasza:
Nekem a Laura jobban tetszik
A jelentését nem figyelem egyéltalán
3/32 anonim válasza:
Mindkettő nagyon népszerű név mostanában, de ha nektek tetszik és nem fog zavarni, hogy mindkét névből 5-6 kislány szalad majd a játszótéren, akkor semmi gond velük. Nekem inkább a Hanna tetszik, mert a Laurához negatív élményt, személyt kapcsolok :)
5/32 anonim válasza:
Nekem a Laura tetszik,a jelentés nem érdekes.
6/32 anonim válasza:
Laura..:) nálam a hangzás az érdekes.A Hannáról önkénytelenül a nyavajgós Hánnáh Montáná jut az eszembe,és borsódzok tőle..:|
8/32 anonim válasza:
Én Laura vagyok,úgyhogy Laura.;P
A Hanna egyébként sem tetszik,a jelentés meg nem számít.
9/32 anonim válasza:
A kettő együtt is szép. Hanna Laura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!