Ugyanez volt nálunk is, vezetéknévben két "a". Ezért nem lett Anna... :o)
2010. márc. 9. 09:06
12/31 anonim válasza:
Én is a Hanna mellett voksolok.
2010. márc. 9. 09:26
13/31 anonim válasza:
Szerintem felnőttként a Johanna szebb, kisgyereknek én nem adnám mert túl komoly. Ha 2 "a" van a vezetéknevedben akkormeg szerintem mindenképpen Johannna. A 4 "a" egymás után nagyon nyökögős! Majd írd meg mit választottál!
2010. márc. 9. 11:20
14/31 anonim válasza:
Amikor még neveket nézegettünk a párommal a Hanna és a Maja között vacilláltunk, szerintem nagyon szép név mind2. Azóta kiderült, hogy kisfiunk lesz, úgyhogy ez nekünk nem sikerült :)
Hogy őszinte legyek nekem a Johanna olyan, mintha az öreganyám dédijét hívnák így, valami ősrégi háborús név...tehát nekem nem tetszik és én biztosan nem örülnék ha engem Johannának hívnának, mert nagyon csúnya és mint már említettem ősrégi név, de ízlések és pofonok.....
2010. márc. 9. 11:50
15/31 anonim válasza:
Mivel a Hannából most rengeteg van, ezért nekem a Johanna tetszik.
Amúgy aranyos mindkét név.
2010. márc. 9. 12:02
16/31 anonim válasza:
Johanna rövidülése és az Anna eredeti héber alakja,tehát a Hanna két női név egybeesése,ez a három név ugyan aszt jelenti!Anna és a Johanna származékai a Hanna,amelyik nektek jobban tetszik,aszt adjátok neki,mindegyik szép név,szerintem!
2010. márc. 9. 15:37
17/31 anonim válasza:
Egyertelmu:Johanna.
Nekem a Hanna nem tetszik,pedig mostanaba elegge felkaptak.
2010. márc. 9. 17:08
18/31 anonim válasza:
nálam befutó a Johanna
Kár, hogy a páromnak nem tetszik :S
2010. márc. 9. 17:56
19/31 anonim válasza:
Johanna szerintem is gyönyörű!!Hannából rengeteg van az ismeröseim között 12 kislányt hívnak így!:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!