Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok azt Eszter névről?

Mit gondoltok azt Eszter névről?

Figyelt kérdés
Meséljetek milyen jó és rossz élményetek vannak az Eszterekről, és mit sugároz számotokra ez a név??? Srácok ti milyen érzéssel udvaroltok egy Eszter nevű lánynak??

2012. ápr. 7. 15:34
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
A bátyám lánya Eszter.Esztikének becéztuk.Már nagylány és sikeres táncos.Tetszett hogy ilyen nevet adtak neki mert amikor elosszor láttam ot szinte sugározta a nevét.Nem is tudnám másnak képzelni.
2012. ápr. 7. 15:44
 2/34 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon tetszik ez a név! Szerintem elképesztően nőies, viszont becézve meg bájosan kislányos!

Unokatesóm, volt osztálytársam, másik unokanéném... stb. is Eszter, szóval ez az egyetlen, ami nem tetszik, hogy gyakori név eléggé.

2012. ápr. 7. 15:50
 3/34 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szép név, ismerek is jópár Esztert! A kántor egyik kislánya, a keresztapám volt élettársa, egy tavalyi osztálytársam, és még sorolhatnám! :D
2012. ápr. 7. 15:59
 4/34 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! 8 hónapos terhes vagyok és szeretném hogy Eszter legyen a neve :DD Ő lesz az első gyermekem! Szóval írjatok,meséljetek mééég! :) Amikor meghalljátok ezt a nevet mi jut eszetekbe legelőször? Előre is köszi ^^
2012. ápr. 7. 16:04
 5/34 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a nagymamámat hívták Eszternek, illetve az életben ahány Esztert ismertem mind szép, mosolygós, életvidám lány volt, így nem volt kérdés, hogy a lányomnak milyen nevet adjunk. És nagyon illik is hozzá, ráadásul nem akármilyen név, hanem hagyományos bibliai - egy felnőtt és egy kislány is büszkén viselheti életkortól függetlenül.
2012. ápr. 7. 16:35
 6/34 anonim ***** válasza:
Tetszik, anyukám is ezt a nevet szerette volna adni nekem, de nem ment a vezetéknevemhez. Amúgy elég gyakori név, ezért nem adnám a babámnak.
2012. ápr. 7. 16:56
 7/34 anonim ***** válasza:
100%

Szép név. :)

Ismerek egy kislányt, aki Eszter, és egy nagyon aranyos, cserfes, beszédes, szőke lányka. :)

Volt egy Eszter osztálytársam is, ő is nagyon kedves, aranyos lány. :)

Úgyhogy csak jó tapasztalataim vannak az Eszterekkel. :D

2012. ápr. 7. 17:06
 8/34 anonim ***** válasza:
37%

Nekem az Eszter névről egy darabos mozgású, inkább husi lány jut eszembe, aki világos, rövid hajú és szemüveges.

Tehát nem egy nőies jelenség.

2012. ápr. 7. 17:17
 9/34 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a név lett volna a lánynév, de még nem tudtuk használni mert két fiam van.
2012. ápr. 7. 17:53
 10/34 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk ha lett volna kislányunk, Eszter lett volna.. De csak fiaim vannak(kettő), és most is fiam lesz. 22hkm.
2012. ápr. 7. 17:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!