Mit gondoltok azt Eszter névről?
Figyelt kérdés
Meséljetek milyen jó és rossz élményetek vannak az Eszterekről, és mit sugároz számotokra ez a név??? Srácok ti milyen érzéssel udvaroltok egy Eszter nevű lánynak??2012. ápr. 7. 15:34
1/34 anonim válasza:
A bátyám lánya Eszter.Esztikének becéztuk.Már nagylány és sikeres táncos.Tetszett hogy ilyen nevet adtak neki mert amikor elosszor láttam ot szinte sugározta a nevét.Nem is tudnám másnak képzelni.
2/34 anonim válasza:
Nagyon tetszik ez a név! Szerintem elképesztően nőies, viszont becézve meg bájosan kislányos!
Unokatesóm, volt osztálytársam, másik unokanéném... stb. is Eszter, szóval ez az egyetlen, ami nem tetszik, hogy gyakori név eléggé.
3/34 anonim válasza:
Nagyon szép név, ismerek is jópár Esztert! A kántor egyik kislánya, a keresztapám volt élettársa, egy tavalyi osztálytársam, és még sorolhatnám! :D
4/34 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! 8 hónapos terhes vagyok és szeretném hogy Eszter legyen a neve :DD Ő lesz az első gyermekem! Szóval írjatok,meséljetek mééég! :) Amikor meghalljátok ezt a nevet mi jut eszetekbe legelőször? Előre is köszi ^^
2012. ápr. 7. 16:04
5/34 anonim válasza:
Nekem a nagymamámat hívták Eszternek, illetve az életben ahány Esztert ismertem mind szép, mosolygós, életvidám lány volt, így nem volt kérdés, hogy a lányomnak milyen nevet adjunk. És nagyon illik is hozzá, ráadásul nem akármilyen név, hanem hagyományos bibliai - egy felnőtt és egy kislány is büszkén viselheti életkortól függetlenül.
6/34 anonim válasza:
Tetszik, anyukám is ezt a nevet szerette volna adni nekem, de nem ment a vezetéknevemhez. Amúgy elég gyakori név, ezért nem adnám a babámnak.
7/34 anonim válasza:
Szép név. :)
Ismerek egy kislányt, aki Eszter, és egy nagyon aranyos, cserfes, beszédes, szőke lányka. :)
Volt egy Eszter osztálytársam is, ő is nagyon kedves, aranyos lány. :)
Úgyhogy csak jó tapasztalataim vannak az Eszterekkel. :D
8/34 anonim válasza:
Nekem az Eszter névről egy darabos mozgású, inkább husi lány jut eszembe, aki világos, rövid hajú és szemüveges.
Tehát nem egy nőies jelenség.
9/34 anonim válasza:
Nekem az a név lett volna a lánynév, de még nem tudtuk használni mert két fiam van.
10/34 anonim válasza:
Nekünk ha lett volna kislányunk, Eszter lett volna.. De csak fiaim vannak(kettő), és most is fiam lesz. 22hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!