Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok azt Eszter névről?

Mit gondoltok azt Eszter névről?

Figyelt kérdés
Meséljetek milyen jó és rossz élményetek vannak az Eszterekről, és mit sugároz számotokra ez a név??? Srácok ti milyen érzéssel udvaroltok egy Eszter nevű lánynak??

2012. ápr. 7. 15:34
1 2 3 4
 21/34 anonim válasza:
68%
Akik Esztiket ismerek mind optimista vidám lányok és szeretik az életet úgy általánosságban.
2012. ápr. 9. 23:10
 22/34 anonim válasza:
Az Eszterek fogaznak...
2012. ápr. 10. 00:43
 23/34 anonim ***** válasza:
68%
Eszter a nővérem. Az Eszter név egy nagyon meghatározó név, anya nagyon jól választott mindkettőnk esetében. Én imádom a nevemet, és imádom a tesóm nevét is, ha lányom született volna egész biztos, hogy Eszter lett volna. Én úgy gondolom, hogy aki Eszter lesz, az ESZTER is lesz, így nagybetűvel, mert aki Eszternek születik arra mindig, mindenki fog emlékezni, mert meghatározó személyiséggé alakul a neve által, mert Eszternek lenni valami:)
2012. ápr. 10. 06:02
 24/34 anonim ***** válasza:
Bocsánat, de nekem nagyon nem tetszik, valamiért sosem tetszett nem szép szerintem. Viszont nagyon gyakori, tehát a nagy átlag szerint biztos szép. Amúgy aranyos esztereket ismerek.
2012. ápr. 10. 07:25
 25/34 anonim ***** válasza:
és milyen vezetéknévhez menne az Eszter?
2012. ápr. 10. 08:42
 26/34 anonim ***** válasza:

Az én 7 hónapos kislányom is Eszter. Gyönyörű, kék szemű, szőke hajó kislány. Bájos, sokat mosolyog, igazi kis TÜNDÉR. És szerintem nem gyakori, én legalábbis 3-4 Esztert ismertem csak életemben rajta kívül.

Érdemes olyan vezetéknévhez párosítani, ahol kemény annak a hangzása, ennek a névnek a szép csengése mindenképpen lágyítja. :-)

Számomra gyönyörű név, jól választasz, Kérdező! :-)

2012. ápr. 10. 10:19
 27/34 anonim ***** válasza:
Sok Eszter ismerősöm van, szép névnek tartom. a legtöbb ismerősöm nem szerette becézve, csak teljesen kimondva, de van aki meg az Esztit szereti. Jó barátok, kedves emberek. Jó választás, gratulálok a babádhoz!
2012. ápr. 10. 16:16
 28/34 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is csak kedves, aranyos Eszter ismerőseim vannak :-)

A szőke haj és kék szem társítását a névhez azonban cáfolom, mert Ők majdnem mindannyian barna hajúak és barna szeműek,egyikük pedig természetes vörös hajú zöld szemekkel ...én mindössze csak egy szőke kék szemű Esztert ismerek :-D

2 és fél éves kislányom is Eszter... nagy barna huncut szemekkel, hatalmas szempillákkal és hátközépig érő sötétbarna sűrű hajjal... nagyon kedves, mosolygós, vidám kiscsaj :-)))

Lánynevek közül ez a név volt az egyetlen, ami mindkettőnknek tetszett a párommal!

Viszonylag gyakori név, bár a környékünkön épp csak 1 kislányt tudok, aki szintén ezt a nevet kapta... de Ő csak 2. névként.

2012. ápr. 10. 17:31
 29/34 gergo99 válasza:
szerintem szép név ez jut eszembe :)
2012. ápr. 10. 18:46
 30/34 anonim ***** válasza:

Engem így hívnak. Gyerekkoromban utáltam ezt a nevet, de nem tudnám megmondani, hogy miért. Később senki nem hívott Eszternek, mert akkor ezt a formáját gyűlöltem, csak az Eszti tetszett. Mára viszont örülök neki, hogy ezt a nevet kaptam. El sem tudnám képzelni, hogy más legyen a nevem, imádom. Tényleg igaz szerintem, hogy az Eszter nőies név, az Eszti(ke) pedig huncut, bájos.

Sok boldogságot!

2012. ápr. 10. 21:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!