Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit szóltatok ahhoz, hogy egy...

Mit szóltatok ahhoz, hogy egy 9 hónapos kismamát gázoltak halálra?

Figyelt kérdés
Ledöbbentett a hír, tegnap este hallottam a tévében.
2012. márc. 29. 17:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%
Nem értem, hogy nem látta a 3 embert az úton, ha vakította a nap miért nem vesz fel napszemüveget?
2012. márc. 29. 17:30
 12/17 anonim ***** válasza:
79%
szerintem az a szörnyű, hogy ilyenek mennek a híradóban. szerintem nincs benne helye. megtörtént, szörnyű, de senkinek sem segít hogy ország-világ megtudja. se a család, se az idegen aki hallja, nem lesz jobb senkinek. ha nekem valakimmel történne valami ilyesmi, én nem akarnám, hogy benne legyenek a híradóba. bezzeg a mindenkit érintő eseményeket már nem rakják bele.. na mind1
2012. márc. 29. 17:31
 13/17 A kérdező kommentje:

Ezt azért nem nevezném balesetnek.

Talán annyiból jó, hogy belerakták a hírek közé, hogy jobban figyelnek azok akik az út mentén mennek, vagy az autósok.

2012. márc. 29. 17:32
 14/17 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező, szerinted a családnak ki fog jobban hiányozni? Az anya vagy a baba?

Mert ha nekem meghalna a terhes akárkim, akkor az akárkimat siratnám, és akarnám visszakapni.

2012. márc. 29. 17:36
 15/17 A kérdező kommentje:
Igazad van.
2012. márc. 30. 08:38
 16/17 anonim ***** válasza:
Én csak annyit nem értek, hogy miért kell az út szélén gyalogolni, amikor van járda???
2012. márc. 30. 21:27
 17/17 anonim válasza:
itt már minden késő ...a járda szemüveg stb,a hölgy életet akart adni és még ő is meghalt ,ezt ép ésszel nehéz kibírni,siralmas,és az aki akkor ott volt átélte -látta,ott akkor mindenek vége lett,a gázoló is hogy tudja feldolgozni nem semmi lehet,de az a gyermek -és párja nagyon sajnálom őket,,és az árván marad kicsit,hölgyről nem is beszélve,ez iszonyat...
2012. ápr. 1. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!