Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltatok volna ha veletek történik meg ez?
Beállítottság kérdése, nyilván a hölgyemény hatalmas esküvőről is álmodozott egész életében és ezt a párja tudta is. Én például nagyon zavarban lennék, nekem ez már túl csöpögős. Ráadásul az elején nem kellett volna a pofozkodás.
De ez mindenképpen olyan dolog, ami minden lányt meghat valamilyen szinten és bárki szívesen mesélné a barátnőinek, hogy az ő Szerelme bármit megadna neki, és lám még a kezét is így kérte meg. Szép :)
De hozzáteszem, ha a barátom most így kérné meg a kezem, akkor is nemet mondanék, sőt 1 év múlva is nemet mondanék valószínűleg. Akkor lenne 2 éves a kapcsolatunk. Mi máshogy tervezzük:)
De ha a megfelelő időben, egy csendes vacsi mellett teszi fel a nagy kérdést, az ugyanolyan szép, mint ez a nagy felhajtás. 17L
Nekem nagyon bejött a videó, irtó édes, pedig én nem vagyok az a fajta lány, aki odavan a romantikától csöpögő dolgokért :).
Bár én nem ilyen lánykérést szeretnék, mert én sem szeretem a felhajtást, viszont arra nagyon vágyom, hogy egyedi legyen (pl. ne az a tipikus "étterembenvacsoránálkajábarejtveagyűrű" és ehhez hasonlók).
http://www.youtube.com/watch?v=pnVAE91E7kM
Nekem ez a kedvenc "lánykérős" videóm, szerintem nagyon király :).
Például ezt tudnám értékelni 8bár már nem, mert lelőtték ugye :)).
L/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!