Hogy reagáltatok volna, mit szóltatok volna, ha a párotok ilyet mond nektek?
Beszélgettünk egy ismerősünkről hogy mennyire durván féltékeny a feleségére, én viccesen megkérdeztem, hogy még jó hogy ő nem ilyen féltékeny rám, mire azt válaszolta, hogy nem tart attól, hogy 15 kg felesleggel bárki le akarna csapni a kezéről...
2 éve szültem, azóta maradt ez a felesleg, sosem mondta hogy zavarja, meg ezzel a mondattal se azt mondta hogy zavarja, csak hogy nem hiszi másnak megtetszenék így :(
Ti mit szólnátok ehhez? Nekem elég rosszul esett.
Jesszusom... :(
Elkeserítő és szomorú.
Elhiszem, hogy rosszul esett.
Talán neki sem tetszel így, csak nem akarta a szemedbe mondani, hátha megsértődsz.
Talán ez egy jel volt!
elhiszem, nekem is rosszul esne:(
Tudod mit tennék??! Fognám és szépen ledobnám magamról azt a plusz kilót! Nem olyan sok az! Edzéssel, diétával, szépen le megy. Utána fognám és felöltenék egy szexi-nőies stílust, hadd legyen féltékeny! Majd akkor szépen változik a véleménye, ha látja hogy téged megbámulnak az utcán, és más is szemet vet rád! Ne legyen olyan biztos a a dolgában!
HAJRÁ! MUTASD MEG HOGY IGENIS MÁSNAK IS TETSZEL!
Első vagyok. Nem biztos, hogy az a jó, amit én tennék, de én ezt tenném.
Levágatnám a hajam, befestetném. Vennék egy pár új, előnyös ruhát, talán kicsit oda is figyelnék az étkezésemre, szexi fehérneműt hordanék otthon is, meg kidobnám a kinyúlt cuccaimat, aztán elejtenék ilyen megjegyzéseke, hogy "annyira kedves ez a hentes, azt mondta, ilyen szép nőnek csak szép hús jár", vagy "jéé, a buszon megkérdezte egy férfi, meghívhat-e egy kávéra, de persze, én csak nevettem, hogy ugyanmár, férjnél vagyok..."
Egyébként rajtam több van, mint 15 kiló, és 13 éve vagyunk együtt, és minden nap elmondja, hogy gyönyörű és szexi vagyok. Ezt nem másért mondom, mint azért, hogy ne hagyjátok magatokat, és ne hagyjátok, hogy elmúljon az idő, igenis kapjátok el a kva idő grabancát, lépjetek a tökére, és mutassátok meg, hogy az a nő, akibe valaha beleszeretett a férjetek, nem húzott el melegebb éghajlatra, hanem igenis itt van.
:D
Kegyetlenül őszinte volt,ráadásul tapintatlan is.Ettől függetlenül szerintem szeret téged,úgy ahogy vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!