Hogy reagáltatok volna, mit szóltatok volna, ha a párotok ilyet mond nektek?
Beszélgettünk egy ismerősünkről hogy mennyire durván féltékeny a feleségére, én viccesen megkérdeztem, hogy még jó hogy ő nem ilyen féltékeny rám, mire azt válaszolta, hogy nem tart attól, hogy 15 kg felesleggel bárki le akarna csapni a kezéről...
2 éve szültem, azóta maradt ez a felesleg, sosem mondta hogy zavarja, meg ezzel a mondattal se azt mondta hogy zavarja, csak hogy nem hiszi másnak megtetszenék így :(
Ti mit szólnátok ehhez? Nekem elég rosszul esett.
Eszembe jutott, hogy múltkor nézegettem különböző forumokat és egy kis önbizalmat gyűjtök valami "szeretjük a telt lányokat" vagy hasonló nevű fórumról. számomra a telt az plusz pár kilót jelent, de döbbenten láttam, hogy 100+ kilós Donna Tonnákról írtak olyat, hogy gyönyőrű, izgató és hasonlók.
A kérdező megmutathatná az ilyen hozzászólásokat, hogy biza vannak akik az ilyen hölgyekre izgulnak, úgyhogy a kedves férj ne bízza már el olyan nagyon magát...
:-)
"Nem az a kérdés, hogy lefogyjon-e, hanem hogy tapló a férje. Ha lefogy, az ezen nem igazán segít.
Vagy te élvezed, ha így beszélnek veled??"
Ez meg a másik. Nem a kérdésre válaszol az,aki azt írja, a kérdező fogyjon le. Az nem oldja meg a férj személyiségbeli hiányosságait. Lehet, én ha le is fogynék, valaki másnak, aki kedvesebb hozzám... A majmos visszavágás is jó :D
én csak jóindulatból írtam ezt a havi 60 dekát. így már nem sok, ugye? és 2 év alatt lemenne a 15 kiló. mert azért ez olyan túlsúly, ami veszélyeztetheti a kérdező egészségét is, ha most még, fiatalon, nem is érzi, de később meg lehet a böjtje.
egyébként visszavágásként:
"jaj, említettem, drágám, tegnap visszautasítottam a nevedben Beyonce vacsorameghívását, rosszul esett neki, de kimentettelek :P"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!