Külföldre költözöttek! Próbált a családotok visszatartani titeket, vagy elriasztani a külföldi munkától? Hogy reagáltatok, mit tettetek? Nálunk mindkét család húz minket vissza, elég szarul esik.
féltenek,nem elég nyitotottak.
dehát ti döntitek el hogy akartok-e 3 szor annyit keresni...
Az apám megpróbált visszatartani. Vagyis csak csúnyán beszólogatott és azóta se bocsátotta meg, hogy kijöttem Svájcba, pedig itt többet keresek mint otthon pályakezdőként és diplomásként. Szomorú, de ez van. Én túltettem magam rajta, és életem legjobb döntése volt.
22/N.
öcsém 15 éves és Svédországban jégkorongozik
nem tartották vissza a szüleim... az ő támogatásuk nélkül nem lenne ott!
21:31
Ne haragudj a kérdésért, de pontosan miért haragszik édesapád? Csak azért, mert kiköltöztél, vagy esetleg azért, mert "olyan" munkát vállaltál?
A férjemmel mi is csak kész tényként közöltük, hogy félnév múlva megyünk. Mindkét család azt mondta, hogy szomorúak, de igazunk van, menjünk.
22:37
Nem a testemből élek ha erre gondolsz ;) Au pair vagyok. Azért haragszik, mert nem hódoltam be neki, és nem az ő cégénél kezdtem dolgozni, ahogy eltervezte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!