Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy reagáltatok volna, mit...

Hogy reagáltatok volna, mit szóltatok volna, ha a párotok ilyet mond nektek?

Figyelt kérdés

Beszélgettünk egy ismerősünkről hogy mennyire durván féltékeny a feleségére, én viccesen megkérdeztem, hogy még jó hogy ő nem ilyen féltékeny rám, mire azt válaszolta, hogy nem tart attól, hogy 15 kg felesleggel bárki le akarna csapni a kezéről...

2 éve szültem, azóta maradt ez a felesleg, sosem mondta hogy zavarja, meg ezzel a mondattal se azt mondta hogy zavarja, csak hogy nem hiszi másnak megtetszenék így :(

Ti mit szólnátok ehhez? Nekem elég rosszul esett.

2011. máj. 16. 21:43
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
60%

3. vagyok

21:55ös egyet értek, jó tippeket adtál!

Igenis dörgöld a férjed orra alá hogy más is akar... válts stílust! És járj el otthonról többet, ha teheted. Hadd legyen féltékeny picit...

Ha durvát akarsz mondani, azt is mondhatod hogy "Ma vettem egy melltartót a butikba, tök jó fej volt az eladó férfi":)

2011. máj. 16. 22:01
 12/38 anonim ***** válasza:
49%
Rajtam 25 kg. van sajnos,mostanaban dolgozom azon hogy csokkenjen,en nem haragudnek meg a ferjemre ha ilyet mondana,hisz igaza van,itt a hangsulytol fugg minden,mert lehet kedvesen is mondani ilyet,neki en vagyok a legszebb es ezt gyakran mondja,na meg azt is hogy le kene fogyni...
2011. máj. 16. 22:02
 13/38 anonim ***** válasza:
49%
Azt mondtam volna, hogy akkor épp ideje leadnom, és kipróbálni mit is érhetek el vele....
2011. máj. 16. 22:04
 14/38 anonim ***** válasza:
67%
Jó bunkó. Amúgy ő egy Adonisz? Nincs sörhasa, nem kopaszodik, nem vézna, hanem Mr. Tökély? Visszavághattál volna neki nyilván te is.
2011. máj. 16. 22:16
 15/38 anonim ***** válasza:
77%
Azt mondanám: " A legjobbkor hoztad szóba, épp ma akartam veled megbeszélni valamit. Jövő héttől szeretnék konditerembe/uszodába/aerobicra stb. járni, mert itt az ideje, hogy leadjam a súlyfeleslegemet. Hétfőn, szerdán és pénteken 5-től 7-ig ne csinálj magadnak programot, mert már megbeszéltem a barátnőmmel, hogy edzeni megyünk. Kicsit tartottam tőle, hogy ellenezni fogod, de szuper, hogy kitaláltad a gondolatomat!" Aztán tényleg járj is el, mert a megjegyzés tényleg bunkóra sikeredett, viszont a 15 kiló plusz sem kevés...
2011. máj. 16. 22:20
 16/38 anonim ***** válasza:
22%

Második vagyok!

Köszi, hogy lepontoztatok!

Attól az igazság még az, hogy elhíztál, neki nem tetszel már annyira így, de mégsem mondhatta a szemedbe, hogy egy dagadt disznó vagy!

Fogyj le, mert előbb-utóbb vékonyabb csaj után fog nézni! Tapasztalatból mondom!

2011. máj. 16. 22:24
 17/38 anonim ***** válasza:
95%

Már bocsi, de aki ilyet mond, az egy s*ggfej! A kedves férjednek biztos tökéletes az alakja, kockás a hasa, meg minden, ugye?

Ez még viccnek is rossz... ha annak szánta esetleg... Még ha soknak is tartja a fölösleged, meg lehetne úgy mondani, hogy pl. aggódik az egészségedért, és hogy szerinte jót tenne az egészségednek, ha megszabadulnál a fölöslegtől. Így már mindjárt más.

Csak támogatni tudom azt, amit a többiek írtak, fogyózz (tudom, mondani könnyű), válts stílust... légy dögös... Hajrá!

2011. máj. 16. 22:35
 18/38 anonim ***** válasza:
50%

nekem is rosszul esne ,nagyon is de ettől függetlenül az hogy 2 éve szültél nem mentség a 15 kiló plusz súlyra. Lehet azt várta a párod, hogy magadtól is észrevedd,hogy el vagy hízva és eddig nem akart vele bántani csak most ez így sikerült. Ne értsd félre nem azt mondom hogy igaza van és ezt ilyen stílusban kell tudatni de valahol csak az igazat mondta meg. Az meg más dolog,hogy nem mondta még neked,hogy zavarja de szinte biztos,hogy igen ha ilyen célzást tett. Vegyél erőt magadon,nem olyan kicsi már a gyermeked és torna ,helyes táplálkozás.

Off: sok nő tényleg hajlamos a túlsúlyt arra fogni hogy nemrég szült és utána maradt meg rajta a felesleg,de ez a szakértők szerint szülés után 3 hónapig indokolt utána már lehet ugyanúgy sportolni mint szülés előtt.

2011. máj. 16. 22:39
 19/38 anonim ***** válasza:
66%

Bunkó... (Ha csak nem tényleg viccelt)

Ő is akarta a gyereket, és tudhatta, hogy ez mivel járhat. Ha mégis zavarja, akkor segítsen Neked egészséges ételeket enni (amik ugye drágábbak a szokványos ételeknél...) meg zokszó nélkül vigyázzon a gyerekre, amíg edzeni mégy. Ne ilyen megjegyzésekkel bunkózzon.

2011. máj. 16. 22:42
 20/38 anonim ***** válasza:
90%

bizony, megmondod a drága férjednek, hogy akkor mostantól heti 3 estét ő vigyáz a gyerekre, mert te mész a kondiba, hogy másnak is tetsszél :P

rajtam is van legalább 20 kiló, igaz így ismert meg, de még sosem tette szóvá, mi több, minden este, mikor fürdés után belibbenek a hálóba, majdnem leteper :D ez nem azt jelenti, h nem dolgozok a fölöslegen, de ha még csak beszólást sem kapok, úgy nehéz :D

2011. máj. 16. 23:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!