Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Volt már valaki olyan helyzetb...

Volt már valaki olyan helyzetben hogy a férje nem akarta volna a babát, aztán később mégis?

Figyelt kérdés
Harmadik gyermekről lenne szó, a középső még csak 2 éves, és védekezés mellett estem teherbe-9 hetes, és én nem is gondolok az abortuszra, viszont a férjem ezért haragszik rám, hogy még egy gyerek tönkreteszi az életét.olyan nehéz ez nekem, pedig ő jó apa.Nagyon rosszkedvű vagyok emiatt...
2012. márc. 29. 12:02
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Szerencsére itthon normalizálódtak az állapotok, nem mondom, hogy repes a férjem az örömtől, de meg tudtuk beszélni a dolgokat 2 hét mosolyszünet után, csak azt mondja, nekem is nehezebb lesz, mert a középső is még kicsi, de úgy látom, már nem ellenkezik a kisbaba ellen.

Köszönöm,hogy írtatok, sokat jelentett nekem.igazából én is félek, hogyan lesz a két kicsivel az élet, hiszen a naggyal nem voltak féltékenységi gondok, de ahogy mások is átvészelték, mi is átfogjuk.

2012. ápr. 10. 09:39
 22/23 anonim ***** válasza:

Nagyon örülök :)))

Hidd el nem lesz gond!!! Nálunk 17 hó korkülönbség van a gyerkőcök között és tökéletes :)

2012. ápr. 17. 08:24
 23/23 A kérdező kommentje:
remélem!!
2012. ápr. 17. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!