Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Nálatok szokott...

Anyukák! Nálatok szokott szólni a nagymama látogatás előtt?

Figyelt kérdés

Úgyértem,telefonál-e ha akar jönni,vagy csak úgy megjelenik?Azért érdekel,mert most költözünk két pici gyerekemmel kertes házba,de egy faluba az anyóssal..

Attól tartok,hogy úgy fog jönni-menni nálunk,mintha otthon lenne és ezt nem szeretném!Hogy működik,akinél közel lakik a kedves mama?

2012. márc. 26. 13:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem érted? Hát nem is kívánom senkinek, hogy megértse, milyen az, amikor a saját kényelmedben gátolnak, ahol laksz.

Hogy jönnek anyósék és egész estig itt vannak, ahogy megjön a elkezd kint és bent söpörgetni, pókhálózni, pedig rend van.

2012. márc. 26. 14:13
 12/13 anonim ***** válasza:
Mi anyumékkal a szomszédos lépcsőházban lakunk, így szinte minden nap találkozunk, általában mi megyünk, mivel imádják egymást az unokával, sokszor már kora du elkezdi 16 hónaposom a mama-papa szókat kiabálni, mert már menne:)Ha azonban valamiért mégis jönnének akkor kérdezi telefonon jöhet-e, sokszor ezzel bosszant fel, hogy túl sokszor kérdezi:)Anyósomék egy faluba laknak nem messze, de mivel kocsijuk nincs így azért telefonálnak, hogy menjünk, vagy ha be akarnak jönni a városba, akkor szombat reggel ideszólnak, hogy azonnal menjen a férjem, mert nekik eszükbe jutott...és megy is szó nélkül, 5 percen belül úton van...
2012. márc. 26. 14:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Minket már akkor zavart hogy anyós beállított este 7-kor hogy na itt alszik, amikor nem volt még útban sem gyerek. Szerencsére ezt leszokta, de most, hogy babát várok, és táppénzen voltam (veszélyes munkahely, semmi bajom) elég gyakran eszébe jutott hogy rendezzünk neki ezt-azt, és majd ő innen elveszi, amikor itt jár. Aztán amikor kérdeztük, hogy az mikor lesz? Hát meglátja... mondtam, oké, de én nem ülök itthon egész héten egész napokat, mondjon napot és órát és akkor úgy rendezem a dolgaimat. Aztán elmondtuk, hogy ez még akkor is kényelmetlen, hogy valakit ugráltasson, ha a másik épp szabin van, mert ő viszont nyugdíjas, és mégis hogy esne neki? Úgy tűnik, tanult a dolgokból, az utóbbi időben nem zaklat. Hívni is csak akkor hív ha valamit rendezni kell neki, persze mindig azzal kezdi, hogy vagyok, és akkor belevág. Azt hiszem legközelebb megkérdem, hogy oké, de most miért is hívott? Mert nem az egészségi állapotom érdekli :)
2012. márc. 27. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!