Februárban utazom a nagymamámhoz, akit 2 éve nem láttam. Mivel köszöntsem? 14L
Két éve nem láttam az ottani rokonságot, tehát a havi telefonbeszélgetésekből nem nagyon ismer. Ha megkérdezik, mi újság, mégis mit mondjak? 'Ó semmi, csak megtanultam gitározni, elkezdtem komolyan rajzolni, sulit váltottam, kaptam egy kutyát, új legjobb barátnőm lett, 180fokos fordulatot vett az ízlésem...' Nagyon izgulok:S
14L
Hát ez nagyjából velem is ígyvan. Nagybátyámékat kb. énis két évente látom, mert nagyon messze laknak, és telefonon sem beszélünk túl sokat.
Amikor megkérdezik, hogy: "hát és miújság veled? " akkor én mindig poénosan vissza szoktam kérdezni hogy: "hát mire vagy kíváncsi?" Ilyenkor vagy azt mondja, hogy hát mondjuk milyen az új munkahelyed? Akkor elkezdek neki beszélni arról, aztán szépen lassan elkezdünk másról is beszélni, kialakul a beszélgetés.
Ha azt mondja, hogy nemtudom, hát valami érdekeset, mi történt veled, stb., akkor elgondolkodom, hogy mi az, amire a legbüszkébb vagyok jelenleg, vagy amit mindenképp el kéne mondanom. Akkor azzal indítok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!