Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor köszöntsem meg a tesóm...

Mikor köszöntsem meg a tesóm gyerekeit?

Figyelt kérdés

Külföldön élek most vagyok itthon. Ma van az egyetlen kis családi összejövetel. Jönnek tesómék az unokahugommal(4) és unokaöcsémmel(8). Unokahugomnak aug elején van a szülinapja az Unokaöcsémnek október elején. Mindegyiknek itt vannak az ajándékai, elöször csak az unokahugomat akartam megköszönteni mert 2 hét és szülinapja lesz, de elgondolkodtam, hogy szivesen látnám az unokaöcsémet is ahogy kinyitja a játékát.

Most köszönstem meg mindegyiket?

Vagy hagyam mindengyiknek itt az ajándékát és majd a szüleik a szülinapjukon oda adják?

Vagy csak az unokahugomat köszöntsem meg most, és az unokaöcsémnek hagyam itt az ajándékát , az késöbb kapja meg?

2011. júl. 24. 09:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Én odaadnám, tényleg jó, hogy látod az arcukat mikor kibontják. :)

Elég nagyok már ahhoz, hogy megértsék, hogy te most vagy itthon, a szülinapon nem leszel, ezért megkapják előre az ajándékot.

Ebben semmi rossz nincs, a karácsony az problémásabb lenne ha még hisznek a Jézuskában, de így teljesen rendben van. A kicsinek úgyis csak 2 hét van hátra, a nagy meg már 8 évesen meg fogja érteni, hogy miért van így.

2011. júl. 24. 10:11
 2/3 anonim ***** válasza:

én simán odaadnám mindkettejüknek

max annyi még h majd októberben küldenék egy kis apróságot emlékesztetőnek

2011. júl. 24. 14:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Csak annak adnám oda, akinek a születésnapja van, a másik pedig egy apróságot kapna tőlem, egy csokit esetleg. Amikor pedig az októberi szülinap lesz, akkor kapná meg a nagyobb, a kicsi pedig akkor egy csokit. Webkamerán is láthatod, hogyan bontja ki.
2011. júl. 25. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!