Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Petra vagy Léna legyen?

Petra vagy Léna legyen?

Figyelt kérdés

Két nevet nem szeretnék.Vezetéknévhez mindkettő megy.És az egész família mást mond.Férjemmel sem tudunk dönteni és már szorít az idő.

34hkm

2012. márc. 12. 20:46
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Számomra nem fontos a név gyakorisága,eszemben sincs valami iszonyat ritka,kimondhatatlan nevet adni a lányomnak.Jelenleg a Léna felé húz a szívem,szerintetek az jó lesz felnőttnek is?Ha pl. orvos,ügyvéd stb.lesz?
2012. márc. 13. 15:01
 22/25 anonim ***** válasza:
Hát nézd, a férjem orvos, van egy Apollónia nevű kollegája. A Lénával akár professzor is lehet. :)
2012. márc. 13. 15:09
 23/25 anonim ***** válasza:
Illetve kolleganője. :))
2012. márc. 13. 15:09
 24/25 anonim ***** válasza:
Petra!!!
2012. márc. 14. 07:41
 25/25 mus musculus ***** válasza:
11:50, én sem azért írtam amit írtam, hogy összevesszünk miatta, szimplán csak az ellenkezőjét tapasztalom az állításodnak, ezért gondoltam, rákeresek hogy "bizonyítékot találjak az igazamra".:D Úgy tűnik, ez inkább környezetfüggő dolog. Egyébként szerintem sem feltétlen kell kacifántos névvel illetni a csemetét, de azért valljuk be, nem hátrány ha nem ő a huszadik Jázmin az utcában. Az én keresztnevem is baromi gyakori a maga nemében és nem nagyon örülök neki, már csak a hozzá fűződő előítéletek miatt sem.
2012. márc. 14. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!