Petra vagy Léna legyen?
Figyelt kérdés
Két nevet nem szeretnék.Vezetéknévhez mindkettő megy.És az egész família mást mond.Férjemmel sem tudunk dönteni és már szorít az idő.
34hkm
2012. márc. 12. 20:46
21/25 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Számomra nem fontos a név gyakorisága,eszemben sincs valami iszonyat ritka,kimondhatatlan nevet adni a lányomnak.Jelenleg a Léna felé húz a szívem,szerintetek az jó lesz felnőttnek is?Ha pl. orvos,ügyvéd stb.lesz?
2012. márc. 13. 15:01
22/25 anonim válasza:
Hát nézd, a férjem orvos, van egy Apollónia nevű kollegája. A Lénával akár professzor is lehet. :)
25/25 mus musculus válasza:
11:50, én sem azért írtam amit írtam, hogy összevesszünk miatta, szimplán csak az ellenkezőjét tapasztalom az állításodnak, ezért gondoltam, rákeresek hogy "bizonyítékot találjak az igazamra".:D Úgy tűnik, ez inkább környezetfüggő dolog. Egyébként szerintem sem feltétlen kell kacifántos névvel illetni a csemetét, de azért valljuk be, nem hátrány ha nem ő a huszadik Jázmin az utcában. Az én keresztnevem is baromi gyakori a maga nemében és nem nagyon örülök neki, már csak a hozzá fűződő előítéletek miatt sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!