Léna vagy Lotti? Nem tudok dönteni!
Figyelt kérdés
Első kislányom neve Lejla. Most is kislányom lesz és ez a két név tetszik, de mindkettő nagyon, és nem tudom hogy melyiket adjam Neki! Kérlek írjátok le, szerintetek melyik a szebb?2012. márc. 10. 20:51
2/21 anonim válasza:
Nekem a Léna jobban tetszik, de a Lotti is szép. Ha viszont a kettő között vacillálnék akkor a Lottit adnám. Legalább is ha gondolatban elkiáltom magam a gyerekeim után akkor a Lejla után valahogy a Lotti jobban a számra áll :)
4/21 anonim válasza:
Léna.Egyszerűen azért,mert sokkal szebb.
6/21 anonim válasza:
Léna
Kislánynak is aranyos, de felnőttnek is abszolút helytálló név. Én valami ilyesmi szempont alapján válaszanék a kettő közül.
9/21 anonim válasza:
Nekem mindkettő nagyon tetszik.
Nem lehet megtartani mind a kettőt és később választani,mikor megszületik..-,hogy melyik illik az egyéniségéhez?Vagy ha nem akkor én inkább a Lottira szavaznék!
10/21 anonim válasza:
Ha hívod a gyerekeket: Lejla! Léna! ha csak az egyiket hívod, akkor nem biztos, hogy jól értik! Túl egyformák.
Szóval LOTTI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!