Léna vagy Lotti? Nem tudok dönteni!
Figyelt kérdés
Első kislányom neve Lejla. Most is kislányom lesz és ez a két név tetszik, de mindkettő nagyon, és nem tudom hogy melyiket adjam Neki! Kérlek írjátok le, szerintetek melyik a szebb?2012. márc. 10. 20:51
12/21 anonim válasza:
#9 és #10-es válaszolókkal értek egyet.
De egyébként mindkét név szép. Esetleg dobjatok fel érmét, ha végképp nem megy és nem a szülőszobában szeretnétek eldönteni.
13/21 mus musculus válasza:
Én nem azt nézném, hogy melyik praktikusabb az én számnak hívás esetén, sokkal fontosabb az a szempont, hogy neki ne legyen kínos a későbbiekben. A Léna szebb és komolyabb név a Lottinál, persze azzal sincs különösebb probléma, csak annyi, hogy a hallatán előbb asszociál az ember egy huncut kislányra, mint egy érett nőre.
14/21 anonim válasza:
Léna!! Már csak ezért is:
15/21 anonim válasza:
Szerintem Léna :) Komolyabb hangzású név, felnőtt korában szerencsésebb, meg amúgy is gyönyörű név! A Lottival egyébként nincs problémám, az is szép, csak inkább kislányhoz illik.
17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Talán kicsit a Léna felé húz jobban a szívem, mert az valóban jobban illik egy felnőtthöz, most úgy néz ki, hogy az lesz, bár nagyon nehéz szívvel mondok le Lottiról. Na nem baj, hátha lesz még egy 3. lány is, akkor Lotti lesz. :D Mindenkinek ment a zöld kéz.
2012. márc. 11. 19:57
18/21 anonim válasza:
Egyik sem. Léna kutyanév, A két Lotti maradjon csak a könyvben...
19/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó, de én csak e kettő közül szeretnék választani.
2012. márc. 12. 18:08
20/21 anonim válasza:
A Léna nem kutyanév (attól, hogy esetleg 1-2 ember így nevezi a kutyáját, mert a kutyákat bármilyen névvel lehet illetni, a sógornőmékét pl Dorkának hívják, de attól a Dorka még egy nagyon aranyos név)
Mondjuk nekem a Lotti is nagyon tetszik, egyáltalán nem "komolytalanabb" felnőtt név, mint bármi más, de ez csak az én véleményem persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!