Nem tudunk dönteni név ügyben?
Figyelt kérdés
Solt a családnév, és lányunk lesz. A Tamara a kedvenc, de nehéz kimondani a 2 nevet együtt. Tetszik még a Lilla ÉS a Veronika is. Szerintetek?2011. jún. 9. 14:21
3/19 anonim válasza:
A Veronika minden szempontól tökéletes választás lenne.
A Tamara név is szép, de ehhez a vezetéknévhez valóban nem illik. A Lilla név szintén tetszik nekem is, de hosszabbat választanék a rövid vezetéknév mellé.
Szóval a Veronika tényleg jó választás lenne és szép is.
5/19 anonim válasza:
Veronika :)) ha az én lányom lenne nem is lenne kérdés melyiket választanám. :) Tamarát nehéz kimondani a vezetéknévvel, a Solt Lilla meg szerintem nem illik egymáshoz és rövid is, bár egy hosszabb vezetéknévvel az is nagyon szép.
6/19 anonim válasza:
Ha a kisfiam lány lett volna, Veronika Tamara lett volna... :) Szóval nálam ez a kettő a favorit!
7/19 anonim válasza:
SZia! Szerintem a Lilla név szebb, de nem illik annyira a vezetéknévhez, mint a Veronika. Így én a Veronika mellett döntenék!
9/19 anonim válasza:
14:29-esé nekem is tetszik jól cseng nagyon:Solt Lilla Tamara:)))
Majd írd meg hogy döntöttetek:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!