Milyen színű legyen?
Figyelt kérdés
Minden amit vettünk a babának fehér és világos babakék színű, ruhák is amiket kaptunk, hasonlóak. Szerintetek gáz lenne, ha a szopis párna rózsaszín lenne, amin csőrike minta van? Lehet buta a kérdésem :-)2012. márc. 12. 17:28
1/5 anonim válasza:
Gondolom fiad lesz,a babakék ruhákból ítélve.Fiúnak nem vennék rózsaszínt még szopis párnából se.
2/5 anonim válasza:
Nem gáz...vagy ha te annak találod amikor nem használjátok elteszed és nem "rondít" a képbe
3/5 A kérdező kommentje:
Igen kisfiú lesz! Csak azért gondoltam, mert ugye azt nagyjából senki nem látja rajtam kívül, de szerintem akkor én is maradok a fehér-babakéknél :-)
2012. márc. 12. 17:33
4/5 anonim válasza:
Hát... fiú gyermeknek nem vennék olyat!
5/5 anonim válasza:
Ha van, használd - de ha most veszel válasz mást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!