Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen szinű legyen a szobája?...

Milyen szinű legyen a szobája? Kisfiam 2 éves múlt, vettünk egy új házat és nem tudom, hogy milyen szinűre festessem ki a szobáját. Most a szobája narancssárga és a falon vannak képek. Linket is várok ha tudtok.

Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 22:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi is éppen 2 hete költöztünk be a házunkba, az én kisfiam szobája tejeskávé színű lett, tök szép szerintem, nekem nagyon tetszik. Elvből nem akartam kéket, zöldet, minden kisfiúnak olyan a szobája. Nálunk megy a tejeskávé falhoz a fejvédő a kiságyban, bükk színű a bútor, szerintem nagyon jó lett.
2011. jún. 8. 22:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Én is valami bézst, drappot, kávét, pasztellsárgát mondanék. Szerintem ahhoz szuper kiegészítőket lehet venni/használni, a szoba nem lesz csicsás, mégis gyereknek való, szép! :) Én ezt ajánlom, hiszen a kevesebb néha több! :)
2011. jún. 8. 22:22
 3/9 anonim ***** válasza:
Nálunk a babaszoba alul (kb. 1,5 méter) fanta sárga, majd hirtelen narancssárgába csap felfelé. A 2 színt egy kék elefántos szalag választja el egymástól. Nagyon mutatós!
2011. jún. 8. 22:44
 4/9 anonim ***** válasza:

finom halvány semleges szint

ahhoz bármi passzol

mondjuk nekünk volt a falra mindenféle gyerekdolog festve szép színes volt és a bútorok és kiegészítők voltak semlegesek : natúr fenyő

2011. jún. 8. 22:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Az én fiam szobája tiszta fehér. Van a falon végig bordűr csík és 2 szemben lévő falon pedig faltetoválás. Tök egyszerű volt elkészíteni, és mégis nagyon jól mutat.
2011. jún. 8. 22:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Nálunk alul kék kábé 1 méterig, felette napsárga, a két szín találkozásánál macis bordűrcsík.
2011. jún. 8. 22:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Az én fiam szobája olyan, hogy alulról a fal feléig kék, onnan zöld. Egy autós tapétacsík választja el a kettőt. Amúgy semmi extra.
2011. jún. 8. 23:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia, ez attól is függ, hogy akartok e majd kis tesót, és egy szobában lesznek vagy külön. Mert ugye, ha lány lesz... Én is a pasztell színeket tudnám ajánlani, szerintem az olyan tiszta, finom hatású. Lehetne egy-két mesefigurát a falra festeni és attól, kedvesebb lenne az összhatás.
2011. jún. 9. 06:05
 9/9 anonim ***** válasza:

A világoskék nagyon szép tud lenni, és jól dekorálható, nálunk pl. felhők vannak :) Ja, és lány :)

De én költözéskor inkább arra törekednék, hogy ugyanolyan legyen a szobája, mintha azt vinnénk magunkkal. Így is elég lesz a változás, legalább a kis szobája maradjon a régi :)

2011. jún. 9. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!