Mi legyen a neve?
7,5 hónapos terhes vagyok az iker lányaimmal. De név ügyileg még mindig nem döntöttünk a párommal van egy fiúnk is Rót Bence Gergő. Feltétlen szeretnék hogy második neve is legyen a lányoknak.
Én speciel a Róza Maja és Lara Niké nevekre szavazok a párom pedig a Réka Dalma és Panna Kitti név tetszik. De variálnánk a Janka,Fanni,Petra,Eperke,Lili,Karin,Hédi,Heidi nevekkel is. Olyan neveket is írhatok a mi nem szerepel és paszol a RÓT vezeték névhez,és egy máshoz is.
A válaszokat előre is köszi.
Rótné Évi
Nekem nagyon tetszik úgy, ahogy a párodnak. :-)
De a Rót Janka Petra is tetszik
Szia!
Nekem Beatrix,Anasztázia Izabella (azt találtam ki,hogy úgy becézzük: Aniza) és Alexandra nevű lányaim vannak- nem ikrek :-)
Bármit is írok ide,hogy mi tetszik a felsoroltak közül és mi nem,semmit nem fog számítani,hiszen Ti vagytok a szüleik,Nektek kell eldönteni,hogy a csajok milyen névre fognak majd hallgatni!
Én azt tudom tanácsolni,hogy tedd az egyik kezed /kezetek az egyik pocaklakóra,a másikat a másikra,és úgy dönts/ döntsetek! Hallgass/hallgassatok az ösztönökre, a megérzésekre!- a Másodikkal én is így döntöttem a nevét és a becézését illetően,és nagyszerű döntést hoztam! :-)
Boldog babavárást,könnyű szülést és egészséges kisbabákat!! :-D
Üdv:3 lányos
Első vagyok. Igaza van a másodiknak, én mikor még a pocakban voltak a fiúk, már akkor tudtam hogy melyikre melyik név illik. Volt két nevünk, de tudtam hogy "A" baba a huncut kis ördög (ő lett Bence) "B" baba a bújós, picike (ő lett Bálint). Párom mikor megszülettek és mondtam hogy így legyen a nevük, kicsit meglepődött (pedig beszéltük mindig), mert ő fordítva gondolta, de aztán már nem tudná ő se máshogy elképzelni.
Lányomnál a szülőszobán dőlt el, mi lesz a neve. Megkérdezték mit írjanak a karszalagra (volt kb 5 név amiből még nem sikerült választani addig), de ott mindketten rávágtuk hogy :Alíz, így nem volt kérdés, pedig az nem volt megbeszélve 100 %ra.
Először is boldog baba várást :)
Én a Rót családnévhez sem a Rózát sem a Rékát nem javasolnám, kimondva nagyon kemények és nehezen artikulálhatóak. Mondjuk megfordítva a párosításokat, és második névnek adva az R betűseket már sokkal jobban hangzik. Emellett nekem a Panna Kitti nem illenek egymáshoz, teljesen más hangzású nevek, és én két különböző karaktert asszociálok hozzájuk. A Lara Niké nekem nem tetszik, de nem is nekem kell hogy tetszen.
Nekem a Dalma Réka - Panna Róza páros tetszene, bár lehet túl hasonló hangzásúak, de szerintem nagyon jól hangzik így :)
A felsorolt nevekből még párosban Lili Hédi, Fanni Lili, Petra Janka, Panna Hédi, Fanni Maja variációk tetszenek.
Remélem tudtam segíteni!
Majd írd meg kérlek miben egyeztetek meg végül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!