Ismét kislányunk lesz! De mi legyen a neve? (folyt. Lent)
Szerintem nem ciki, ha nagyon tetszik nektek.
De, ha más névben is gondolkodtok, akkor Eszter, Emma nagyon szép nevek szerintem.
Szerintem egyáltalán nem ciki, ha nektek tetszik :) Azon meg ne aggódj, hogy együtt kimondva "ciki", egyrészt mert nem az, sőt, sok szülő szereti az alliterációt (pl. az enyémek is, sőt, nekem valójában ugyan az a nevem, mint az öcsémnek, csak női változatban, ez se gáz, bár nem túl kreatív )), meg amúgy sem hiszem, hogy nagyobb korukban fel fog tűnni valakinek, hiszen általában nem egy adott helyen kell bemutatkozniuk. Úgy értem, nem lesznek osztálytársak pl. De szerintem amúgy sem rossz ez így.
Meg ilyen formában szerintem az se gond, ha van ilyen név a családban. Még ha közel egykorú kisgyerek lenne, akkor talán mást választanék, de így szerintem ez nem olyan fontos szempont.
én lányom is Enikő :))))
ha csak ez tart vissza, nagyon hasonló hangzású az Anikó
Köszi a válaszokat.
Anikó egyáltalán nem tetszik, az Emma sem nagyon.
Három szótagú nevet keresek. Hülye vagyok? :)
Talán az Edina? Anyám szerint ronda név, bár tudom, hogy ez nem lehet mérvadó :)
Erika nem igazán, mert a párom volt neje Erika :)
Összekeverve nem nagyon lesz, mert Emesét Mesinek és Meminek szólítjuk.
Egyébként a mi családunkban a Dédi és a Mama is összekeveri a Bálintot a Dáviddal, pedig az messze van az Enitől és Emitől :)))
Nagyon köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!