30. hetes kismama vagyok, és még nem tudjuk mi legyen a kislányunk neve. Szerintetek milyen név passzol a Rózsa vezeteknévhez?
Nekem két fiam van, lány nevünk az Emília lett volna.
Szerintem illik is a vezetéknevetekhez, nekem ez a kedvenc nevem.
Kinga, Emőke, Lilla, Maja, Linda, Barbara. Ezekhez mit szólsz? Nekem fiam lesz, de amikor lány néven gondolkodtunk nekünk a Júlia és a Linda volt szimpatikus na meg a páromnak a Csilla, de én azt nem szerettem volna. Még jó, hogy fiú, így nincs vita a névválasztáson. :D
Minden jót! 38 hetes kismama
Noémi,Tímea,Krisztina,Dorottya,Nikolett,Barbara
Mi a véleményed?
Nagyon jó a v.név, szinte minden illik hozzá. Kiv.: Virág, Zsanna, Zsanett, és az A betűs nevek.
Nekem az Emília tetszik, meg a Zita, Miléna, Benigna. Szép a Dalma, Erika, Gréta, Gerda, Janka, Kriszta, Katrina, Léna, Lilien, Loretta, Olívia, Petra, Regina, Szilvia,...
Nagyon sok szép lánynév van!
Az én kedvenceimet a párom megvétózta, így Mira lett a kislányunk, aki tényleg "csodálatos"! :)
Szia,
Rozsa Tamara, Rozsa Dorina, Rozsa Bettina, Rozsa Kitti,
Rozsa Patricia, Rozsa Nikolett, Rozsa Helga, Rozsa Ivetta,
Rozsa Renata, Rozsa Brigitta, Rozsa Bianka, Rozsa Olivia,
Rozsa Luca, Rozsa Fanni, Rozsa Klaudia, Rozsa Noemi,
Rozsa Alexandra ....Valamelyik tetszik? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!