Mi legyen a fiunk neve?
Figyelt kérdés
Egyszerű vezetéknév, mgh-ra végződik.Átlagos gondolkodású családba születik, tehát nem túl extrém, de nem is tatás név kellene. Szívesen fogadnék bármilyen ötletet, mert az a pár név, ami szóba jön nálam, az apánál nem és fordítva.2011. dec. 14. 21:06
1/7 anonim válasza:
Szerintem szép név a Dominik, Ákos, Gergő, Márk és Áron :)
2/7 anonim válasza:
A miénk pl. Csaba lesz de nekem még nagyon az Ádám is csak azt apa nem engedi.
3/7 anonim válasza:
Ha mgh-ra végződik,akkor célszerű,hogy a keresztnév magánhangzóval kezdődjön,így könnyebb kiejteni a nevét,nem törik bele a beszélni tanuló gyermek nyelve! Arra is figyelj,hogy ha hosszú a vezetéknév,akkor a keresztnév legyen rövid. És fordítva. Ha a vezetéknév magyaros,ne legyen idegenhangzású a keresztnév. Én azt szeretem egy (fiú)névben, hogy ne lehessen nagyon (agyon) becézni.
Hirtelen ennyi jut eszembe. Nem írtál konkrét vezetéknevet(talán nagyon egyedi,és nem akarod,hogy felismerjék),de így nehéz mondani keresztnevet.
További jó baba várást,és egészséget.
6/7 anonim válasza:
Nekem a Kevin tetszik nagyon. A párom Juniort szeretett volna így Kevin Junior lett a gyerkőc. :)
7/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Lemaradt a lényeg. :)
Tehát, lehet, hogy így ti is megtudnátok egyezni a pároddal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!