Kisfiunk lesz, de még nincs név. A párom vezetékneve Nagy. Mi legyen a fiunk neve?
Szia!
Az én párom vezetékneve is Nagy.
Mi a köv. nevekre gondoltunk: Martin, Bence, Roland.
Remélem segít.
Boldog babavárást!
Nekem is fiam lesz méghozzá kettő! Eddig csak lánynevekben voltunk biztosak de most mi is hasonló cipőben járunk mint Ti.
Ami nekem tetszik: Dani, Tomi, Bálint,Balázs. A túl modern nevekel én hadilábon állok, de mivel a Nagy vezetéknévhez (majdnem) minden megy bátran választhattok modernebb neveket is.
18. hetes ikres kismami
Adolfka, Günterke.
Mikor mi vittük a német hadseregbe a gyereket, beváltak ezek a nevek!
Szia.Itt találsz egy párat. [link]
Mi még nem tudjuk,hogy fiú lesz vagy lány.Én aszerint választok nevet,hogy nagykorában is el tudjam jépzelni mind a fiamnak mind a lányomnak.Vannak nevek,mint pl. a Bence,ami tetszik,de mondjuk egy tegyük fel 30 éves pasinak,aki mondjuk szakállas,lehet öltönyös stb.(mint pl.a párom,elég férfias férfi,szőrös a mellkasa is)egy kicsit gyerekes név.Tehát én figyelembe veszem,hogy ne csak amikor kisfiú akkor legyen aranyos neki a név.Nekem nagyon tetszik a Vajk,Zalán,Botond.Én teljesen egyetértek veled,hogy különleges nevet szeretnél,mert a Nagy elég szokványos.Az is megoldás lehet,ha esetleg illik is egymáshoz,ha végképp nem tudtok megegyezni,hogy két keresztneve lesz.
Nekem ha fiam lesz az biztosan Csongornak hívjuk majd.De nagyon tetszik még Ábel,Noel,Bendegúz,Benedek,Kornél!
Vannak nagyon szép nevek tényleg lehet válogatni.Ami nagyon nehéz!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!