Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisfiunk lesz, de még nincs...

Kisfiunk lesz, de még nincs név. A párom vezetékneve Nagy. Mi legyen a fiunk neve?

Figyelt kérdés
Mondjuk ehhez sokminden illik.A probléma az hogy neki a sablonos nevek tetszenek pl:Tamás,Péter.Nekem pl.az Alex a favoritom.Volna pár tippetek?Megkoszonném!
2008. ápr. 20. 10:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik a Kristóf, Norbert, Barna, Dominik, de nekem, ha most kisfiam lesz akkor vagy Zsombor lesz, vagy Botond.
2008. ápr. 20. 11:02
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a Csaba volt a favorit,de lányunk lesz.De szerintem a Hunor is nagyon szép,csak a férjem raccsol egy kicsit így ez kilőve:)No meg a Botond.
2008. ápr. 20. 11:05
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az én párom vezetékneve is Nagy.

Mi a köv. nevekre gondoltunk: Martin, Bence, Roland.

Remélem segít.

Boldog babavárást!

2008. ápr. 20. 11:07
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is fiam lesz méghozzá kettő! Eddig csak lánynevekben voltunk biztosak de most mi is hasonló cipőben járunk mint Ti.

Ami nekem tetszik: Dani, Tomi, Bálint,Balázs. A túl modern nevekel én hadilábon állok, de mivel a Nagy vezetéknévhez (majdnem) minden megy bátran választhattok modernebb neveket is.

18. hetes ikres kismami

2008. ápr. 20. 11:11
 5/19 A kérdező kommentje:
Máris segítettetek!Igen koszonom!!!
2008. ápr. 20. 11:15
 6/19 anonim válasza:
0%

Adolfka, Günterke.

Mikor mi vittük a német hadseregbe a gyereket, beváltak ezek a nevek!

2008. ápr. 20. 11:17
 7/19 A kérdező kommentje:
Azért ilyen nevet nem adnék egy kisbabának!!!:)
2008. ápr. 20. 11:47
 8/19 anonim ***** válasza:

Szia.Itt találsz egy párat. [link]

Mi még nem tudjuk,hogy fiú lesz vagy lány.Én aszerint választok nevet,hogy nagykorában is el tudjam jépzelni mind a fiamnak mind a lányomnak.Vannak nevek,mint pl. a Bence,ami tetszik,de mondjuk egy tegyük fel 30 éves pasinak,aki mondjuk szakállas,lehet öltönyös stb.(mint pl.a párom,elég férfias férfi,szőrös a mellkasa is)egy kicsit gyerekes név.Tehát én figyelembe veszem,hogy ne csak amikor kisfiú akkor legyen aranyos neki a név.Nekem nagyon tetszik a Vajk,Zalán,Botond.Én teljesen egyetértek veled,hogy különleges nevet szeretnél,mert a Nagy elég szokványos.Az is megoldás lehet,ha esetleg illik is egymáshoz,ha végképp nem tudtok megegyezni,hogy két keresztneve lesz.

2008. ápr. 20. 11:49
 9/19 anonim ***** válasza:
Nálunk ahogy megtudtuk,hogy terhes vagyok anyám azóta Zsomborként gondol rá.Nekem erről egy olyan személy ugrik be rögtön,aki nem éppen szimpi,így ez valószínű kilőve,bár tetszik a név.Jelenleg az első hejen a Botond (Boti) áll vagy a Dominik (Doni).A listánkon szerepel még Ádám,Donát,Martin,Marcel.Tetszett még a Robin,Milán,Levente,Dániel és a Dávid is olyan férfias.A Bencével csak az a bajom,hogy most nagyon divat név,rengeteg gyerek kapja ezt a nevet.Tömegnév lett szerintem.
2008. ápr. 20. 12:07
 10/19 anonim ***** válasza:

Nekem ha fiam lesz az biztosan Csongornak hívjuk majd.De nagyon tetszik még Ábel,Noel,Bendegúz,Benedek,Kornél!

Vannak nagyon szép nevek tényleg lehet válogatni.Ami nagyon nehéz!

Sok sikert!

2008. ápr. 20. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!