Kisfiunk lesz, de még nincs név. A párom vezetékneve Nagy. Mi legyen a fiunk neve?
Figyelt kérdés
Mondjuk ehhez sokminden illik.A probléma az hogy neki a sablonos nevek tetszenek pl:Tamás,Péter.Nekem pl.az Alex a favoritom.Volna pár tippetek?Megkoszonném!2008. ápr. 20. 10:58
11/19 anonim válasza:
A miénket MIRKÓ-nak hívják.Ez délszláv név.Ha lesz mégegy akkor őt GORAN -nak fogják hívni.Ha lányom lesz akkor GORDANA
12/19 anonim válasza:
Én a hagyományos nevek mellett döntenék. Balázs,Peti,Dávid,Tamás,Ádám. Alex nekem nem jön be,de ez is olyan hogyha megismersz vkit aki Alex lesz,és csak azt a nevet tudnád elkézpelni ahoyg hovják. Most ez lehet h értelmeltenül hangizk..:(
13/19 anonim válasza:
ALEX nagyon szep!!
Roland, Dominik
14/19 anonim válasza:
hät a mi kisfiunkat Csernàk Lion Dominiknak hivjäk.sztem passzol a dominik nagyon...a liont pedig kb senki nem ismeri magyarorszägon...spanyolorszägban allottam ezt a nevet:D,éS most a 6 honapos kisfiam ezt kapta meg.sztem gyönyörü
15/19 anonim válasza:
Nekunk is fiunk lesz. Sokat gondolkodtunk. A legjobban a Zsombor jött be, de nem talál a családnévvel, ami Józsa, meg aztán a jelentését is néztük, azt mondtuk valami másat mégis. A férjem kedvenc beceneve a Beni, Benike- ezt olyan aranyosan mondja. Ezért gondooltunk a Benjáminra, jelentése boldog, a szerencse fia, másik tippünk a Botond - buzogányos harcost jelent. Sok sikert, tényleg nagy dolog egy életre nevet választani!
16/19 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik a Máté, a Botond, a Milán és a hasonló "modern" nevek...
18/19 anonim válasza:
Szerintem kicsit különlegesebb név kéne.Rengeteg pl. a Nagy József,Béla,János stb.....Ezek szerintem jók:Nagy Kilián,Nagy Ákos,Alex,Nagy Andor,Barnabás,Benjámin,Botond,Dominik,Erik,Ervin,Flórián,Henrik,Márk,Mirkó,Milán,Rudolf,Sebastián,Szabolcs,....stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!