15 éves vagyok és terhes! Én meg akarom tartani a gyermekemet, a barátom viszont nem. A szüleim pedig rám hagyták a döntést? Mi legyen?
Az elfogadható édes kevés. Kicsi szívem 15 éves vagy.
Alkalmatlan egy gyerek felnevelésére hiszen még te is gyermek vagy. Szerintem ez éppenséggel nem döntés kérdése.
A te életed is elb@szod meg a gyerekét is.
Mindenki a saját jövőjének kovácsa, így végülis dönthetsz úgy, hogy megtartod, de túl fiatal vagy ahhoz hogy racionális döntéseket hozz. Akár mennyire is érett a személyiséged.
Gondolj bele, hogy 15 éves vagy. Mi történt ez alatt az idő alatt. Mennyi mindenen mentél keresztül. Nos még hátravan legalább 4x ennyi. Még érettségid sincs, a gyereket nem tudod eltartani.
Gondolkozz el azon, hogy milyen jövőt tudsz biztosítani a gyereknek. TE! És nem a szüleid.
Ilyen körülmények között semmilyet.
Én tanácsolnám, hogy válaszd az abortuszt, de ha nagyon kegyetlennek találod akkor add örökbe.
21F
Most akkor mi döntsük el???
Ha elvállalod a gyereked, akkor magántanuló leszel, nem fogsz elmenni szórakozni, nehezen találsz majd magadnak párt később (mert az 1000000000% hogy a mostani barátod el fog hagyni előbb utóbb).
Ha elveteted komoly trauma érhet, később a gyerek vállalásban nehézségeket okozhat. Lényegében mégis csak egy emberi életet veszel el. A saját véred, gyereked életét akadályozod meg.
Vetesd el!
Gyerek vagy. Ki fogja felnevelni? Ki fogja eltartani? Hogy végzed el a sulit? Miből éltek majd meg? Lesz-e apja? Ki fog gyerektartást fizetni? Kinek a nevén lesz a gyerek?
Mi lesz veled ezek után?
Gondolkozz el ezeken egy picit.
Nem kell siettetni a felnőttéválást. Mindennek el fog jönni az ideje, a gyerekvállalásnak is. Ha majd lesz olyan férfi az életedben akivel közösen akarjátok majd. Most az a dolgod, hogy kamasz legyél, hogy keresd az utad, hogy tanulj!
elfogadható= ne tartsd meg a gyereket.
Unokatesóm jól éltek tényleg sok pénzük van havi 600ezer a fizu ,de még ő is megérezte a gyereket. Nektek még tanulni kell és nem gyerekkel foglalkozni mert aztán 30 évesen mehetsz az utcára aztán b@szhatod ,ha nem lesz végzettséged. Legalább egy szakmunkást illik letenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!