Milyen fiú nevet válasszak végre?
Mindjárt itt a baba és még nincs neve... !
a 36. hétben vagyunk, a párommal még a mai napig veszekszünk a pici nevén, egy db név nincs, ami mindkettőnknek tetszik, már próbáltuk a cetlizést, meg a külön-külön névkiírást, de csak jobban összekaptunk:) neki csak az extrák, vagyis számomra fura nevek tetszenek, mint Maxim,Jonatán,Hubert,Koppány,Ferdinánd,stb. meg hasonló ritkaságok, nálam ezek viszont abszolút szóba sem jöhetnek... viszont én sem akarok "mindennapos" neveket, már úgy értem, h manapság minden 3. babát ugyanúgy hívnak, adtok nekem némi ötletet? kösziköszi előre is!
Sajnos kénytelen vagyok beleszólni :) A vezetéknév viszonylag hosszú, én két rövid keresztnevet ajánlanék, úgy ráadásul ő választhat hogy melyik tetszik neki jobban, és azt használja majd. Az egyik név legyen egy kicsit extra, a másik picivel szimplább.
Személyes névválasztásom az Endre és az Ákos, szép a Dávid, a Márk nem is tetszik, és túl sok Márk nevű csöppség van a közelben. Feltörőben a Hunor név, és a Bendegúz, a Rátold pedig még sosen volt ilyen mélyponton (állítólag).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!