Ha nincs az osztályon aneszteziológus, akkor a "spontán" császárt hogy csinálják?
Vácon szültem, szülésfelkészítőn mondták, hogy nincs EDA,mert nincs állandóan a szülészeten aneszteziológus.Viszont ha előre mondja az ember, hogy kérni szeretne, akkor kap.
De mi van, ha szülés közben valakit gyorsan császározni kell?Azért gondolom ezt megoldják, nem?Vagy azért másik osztályról át tudnak hívni valakit ilyen sürgős esetben?
Csak úgy eszembe jutott ez,gondoltam megkérdem, hátha tudjátok:)
Nekem császárom lett komplikáció miatt, de mikor bejelentette a doki, hogy nem fogom tudni megszülni, akkor utána még 2 órát vártam az aneszteziológusra (szintén Vácon). Nálam szerencse volt, hogy babámnak jó volt a szívhangja. Velem nem volt rendben ez meg az, de hát ez van, két óra...ki kellett bírni.
Gondolom, ha nagyon-nagyon sürgős eset lett volna, akkor valamit csak csináltak volna...legalábbis remélem.
Ezt leszámítva amúgy jó volt minden. De ha ezt tudom, előre kértem volna én is Edát, hogy ott legyen az anesztes.
huh kedves 3. és mi történt?minden rendben volt végül?
azért az is durva, hogy 2 órát kellett várni...volt fogadott dokid amúgy?
Mondjuk azért nem értem ezt mert annyira nem is kicsi kórház...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!