Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha nincs az osztályon anesztez...

Ha nincs az osztályon aneszteziológus, akkor a "spontán" császárt hogy csinálják?

Figyelt kérdés

Vácon szültem, szülésfelkészítőn mondták, hogy nincs EDA,mert nincs állandóan a szülészeten aneszteziológus.Viszont ha előre mondja az ember, hogy kérni szeretne, akkor kap.

De mi van, ha szülés közben valakit gyorsan császározni kell?Azért gondolom ezt megoldják, nem?Vagy azért másik osztályról át tudnak hívni valakit ilyen sürgős esetben?

Csak úgy eszembe jutott ez,gondoltam megkérdem, hátha tudjátok:)

2012. febr. 20. 13:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen,másik osztályról jön az anesztes.Ezt ők tudják,hiszen beosztás kérdése az egész.
2012. febr. 20. 13:29
 2/10 anonim ***** válasza:
Engem éjfél körül császároztak. Van, aki ügyeletben van, otthon, és várja a hívást. Autóba ül és rohan a kórházba. Ne aggódj, megoldják kis kórházban is. Csodálkoztam, hogy kb. negyed órát kellett várni és már toltak is be.
2012. febr. 20. 13:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Egyik barátnőmnek lett volna sürgősségi császára, de az altatós doki éppen műtőben volt. A baba szívhangja 40-50 körül mozgott, és a doki még mindig sehol. Próbáltak hívni másikat a környékbeli kórházakból, de senki nem tudott jönni. Nem tudtak mást csinálni, mint vártak.
2012. febr. 20. 13:30
 4/10 anonim ***** válasza:

Nekem császárom lett komplikáció miatt, de mikor bejelentette a doki, hogy nem fogom tudni megszülni, akkor utána még 2 órát vártam az aneszteziológusra (szintén Vácon). Nálam szerencse volt, hogy babámnak jó volt a szívhangja. Velem nem volt rendben ez meg az, de hát ez van, két óra...ki kellett bírni.

Gondolom, ha nagyon-nagyon sürgős eset lett volna, akkor valamit csak csináltak volna...legalábbis remélem.

Ezt leszámítva amúgy jó volt minden. De ha ezt tudom, előre kértem volna én is Edát, hogy ott legyen az anesztes.

2012. febr. 20. 13:45
 5/10 A kérdező kommentje:

huh kedves 3. és mi történt?minden rendben volt végül?

azért az is durva, hogy 2 órát kellett várni...volt fogadott dokid amúgy?

Mondjuk azért nem értem ezt mert annyira nem is kicsi kórház...

2012. febr. 20. 15:16
 6/10 anonim ***** válasza:
4-es vagyok: volt fogadott dokim, szerintem emiatt kellett "csak" két órát várnom, mert hallottam, hogy állandóan telefonálgat, hogy mi van már. Úgyhogy végülis ő rendes volt, próbálta megsürgetni a dolgot.
2012. febr. 20. 15:18
 7/10 A kérdező kommentje:
juj az durva...és megkérdezhetem mi volt a komplikáció?csak mert írtad, ha sürgősebb lett volna, akkor lehet hamarabb jön az anesztes.
2012. febr. 20. 15:49
 8/10 anonim ***** válasza:
Írtam privit.
2012. febr. 20. 15:58
 9/10 anonim ***** válasza:
3. vagyok. Igen, végül minden rendben volt. Jól van az anyuka, és a baba is. :)
2012. febr. 20. 20:26
 10/10 A kérdező kommentje:
:) az jó:))
2012. febr. 20. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!