Spontán vetélés után, úgy, hogy még a végzés nem múlt el, lehetek-e együtt a párommal?
Valószínűleg volt egy spontán vetélésem. 18 napig csak egy picikét vérezgettem, aztán most 1 hete bő, darabos vérzésem van, olyan amilyen még nem volt eddig. Még vérezgetek, de már nagyon hiányzik a szex. Pontosabban a párom érintése és a gyönyör. Lehetnék-e együtt ma vele, vagy várjunk még az együttléttel? Kérlek, ne szóljatok meg, hogy ilyen óvatlan vagyok és fontosabb a szex, mint az egészségem! Imádom a párom és nem bírom már nélküle.
Előre is köszi a válaszokat!
Honnan veszed, hogy spontán vetélés volt? Volt pozitív teszted? De akkor a 18 napi vérezgetés alatt miért nem mentél dokihoz? Megy egyáltalán? Szerintem irány a doki!
A kérdésedre válaszolva ha spontán vetélés volt, akkor nem lehet a vérzés után egy héttel sem sexelni... legalábbis nekem ezt mondta a doki, de valakinél egy hónapot szoktak mondani(igaz az műtét után)
Köszi a hasznos válaszokat!
Lehet hormonzavar, de lehet vetélés is. A progeszteron-szintem az 5-szöröse a normálisnak, ami meddőséget és vetélést is okozhat, de menstruációs zavarokat is. Holnap megyek dokihoz. Hogy tudják azt megnézni, hogy vetélés volt-e, vagy csak rendellenes menstruáció?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!