Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha már 2x spontán (kompilációm...

Ha már 2x spontán (kompilációmentesen és gyorsan) szültem, akkor hogyan végzik az abortuszt? Még aznap hazamehetek kísérővel?

Figyelt kérdés

Kérlek ne ítélkezzetek, egyszerűen nem látok más megoldást, már így is borzalmasan érzem magamat. Szeretnék felelősen dönteni, de nagyon nehéz, talán nem is lehet "jól" dönteni...

Nem tarthatom meg.

Kb 4-5 hetes lehetek max, szerdán megyek a nődokihoz.

Köszönöm mindenkinek a választ.

2010. nov. 29. 21:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Mikor én szültem, abortuszra reggel 7- re jöttek a lányok, fél óránként betolták őket a műtőbe, fél óra múlva kábán jöttek ki, aludtak 2 órát, és ebéd előtt mehettek is haza!

Érdekes hogy az abortuszosokat a frissen szült kismamák kisbabák közé fektették be, gondolom azért hátha valaki meggondolja magát a picik láttán míg vár a sorára.

2010. nov. 29. 21:55
 2/12 anonim ***** válasza:

Érdemben nem tudok válaszolni, mert szerencsére nem voltam és nem is szeretnék ilyen helyzetben lenni.

Miért nem tarthatod meg? Én nem ítéllek el.

De talán itt találsz válaszokat a kérdésedre:

[link]

[link]

2010. nov. 29. 21:55
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem missed abom volt,nem mehettem haza,csak másnap,aki direkt vetetett,pedig később műtötték,estére haza mehetett.
2010. nov. 29. 22:08
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Második kommentelőnek: 2 éves és 10 hós a két kicsim. A férjem megcsalt (10 év után) és épp próbálok talpra állni ebből, nem tudom mi lesz kettőnkkel, még képlékeny. Az anyagi helyzetünk borzalmassá vált (a gazdasági válság miatt). Már a második baba is véletlenül sikerült be ő gyógyszer mellett egyedül harcoltam meg érte hogy megszülethessen (most is ez a védekeztünk egyébként). Úgy érzem sem érzelmileg, sem fizikálisan nem vagyok képes bevállalni még egy kicsit, és főleg nem anyagilag, küszködünk hogy legalább a legszükségesebbekre jusson nekik (nemsoká megyek intézkedni az önkormányzathoz segélyért is, és még így sem tudom mi lesz...)

Örökbe adni nem tudnám, ha bennem élne 9 hónapig nem bírnám elengedni, pedig velem csak a nyomorúság jutna neki és általa még nehezebbé válna a másik kettő élete is. Bár azt sem tudom, ezt a gyilkosságot hogyan fogom tudni feldolgozni magamban.

2010. nov. 29. 22:34
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Tudja a férjed, hogy terhes vagy? Ha igen, hogy reagált? Jajj, nagyon sajnállak, komolyan együttérzek! Ahogy irsz, mégs határozottság és erő, nem kétségbeesés olvasható a sorok között. Te egy erős embernek tűnsz. Az élet igen nehéz döntések elé állit, sok erőt kivánok Neked!
2010. nov. 29. 22:40
 6/12 anonim ***** válasza:

2. vagyok!

Jaj nagyon sajnálom ami veled történt és történik. A párod tudja, hogy babát vársz?

Az én lányom is 10 hónapos lesz.

Sok erőt és kitartást kívánok neked!

2010. nov. 29. 22:52
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm, sokat jelentenek nekem a szavaitok!

Próbálok erős maradni és nem összeomlani, muszáj tartani magamat a kicsik miatt. Legalábbis igyekszem...

Tudja és sajnálja; mást nem nagyon tehet, ha lehetne lefeküdne helyettem a műtőasztalra, dehát ezt nekem kell majd végigcsinélnom. (Az elhidegülésünk részint annak köszönhető, hogy olyan konokul kiálltam a kisfiamért, ott romlottak el köztünk a dolgok... talán már éppen kezdtünk volna újra összerázódni, erre tessék! ez életem legborzalmasabb éve, pedig a legszebbnek kellett volna lennie, két ilyen tündér mellett mint a gyerekeim)

Ha lehet ilyet mondani akkor rosszkor jött szegény, vagy rosszat választott anyukának :-(

Remélem megbocsátja hogy nem merem vállalni őt, és talán később mégis ad egy lehetőséget hogy törleszthessek.

2010. nov. 29. 23:17
 8/12 Vilcsianyuja ***** válasza:
Agyon kéne ütni a nődokidat, ha ugyanazt a bogyót írta fel, mint amivel először teherbe estél... Nem szeretnék a helyedben lenni, nagyon sajnállak, hogy ilyen szörnyű helyzetbe kerültél. Remélem, a férjed azért támogatni fog, ha megtudja.
2010. nov. 29. 23:19
 9/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én úgy tudom nem mehetsz haza aznap, mert a méhtágítót (ha jól tudom) egy éjszakára teszik fel és másnap végzik a műtétet.

Nagyon sajnállak, és sok erőt, kitartást kívánok!

2010. nov. 30. 10:19
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem missed ab.om volt az első babám után. Nem tágítottak előtte (csak azt a "társamat" akinek az első babája lett volna), reggel bementem és este/délután 5 körül mehettem haza.
2010. nov. 30. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!