Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha már 2x spontán (kompilációm...

Ha már 2x spontán (kompilációmentesen és gyorsan) szültem, akkor hogyan végzik az abortuszt? Még aznap hazamehetek kísérővel?

Figyelt kérdés

Kérlek ne ítélkezzetek, egyszerűen nem látok más megoldást, már így is borzalmasan érzem magamat. Szeretnék felelősen dönteni, de nagyon nehéz, talán nem is lehet "jól" dönteni...

Nem tarthatom meg.

Kb 4-5 hetes lehetek max, szerdán megyek a nődokihoz.

Köszönöm mindenkinek a választ.

2010. nov. 29. 21:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mivel már szültél hüvelyi úton, neked már nem kell előtágítás, azt ott a műtét alatt csinálják meg, szóval gyorsan meglesz a dolog, még aznap hazamehetsz. Amikor nekem volt ab-om, estére kellett bemennem a kórházba mivel én még nem szültem és éjjel fent kellett lennie a tágítónak. Reggel aztán több nő is bekerült a szobába, gondolom nekik csak ekkorra kellett jönni, mivel ők már szültek. ők is, én is délután már hazamehettünk. Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél:(
2010. nov. 30. 17:44
 12/12 A kérdező kommentje:

Ezek szerint nem kell tágítóval bent éjszakáznom, ennek nagyon örülök! Remélem gyorsan túlleszek az egész kórházas procedúrán, és mihamarabb hazamehetek a két tündéremhez. Elképzelni sem tudom, milyen nehéz lehet annak, akinek az első babájával kell ezt megélnie és nem várja otthon az élő bizonyosság, hogy igenis van miért/kiért szenvedni és akarni és tűrni és megtenni mindent amit csak kell...

Köszönök minden választ, sajnálom, hogy ennyiteknek át kellett esni ezen és együtt érzek veletek (bár én még előtte állok). De ha ti túl tudtátok tenni magatokat rajta akkor talán nekem is menni fog.

Ma a kisfiam, akinek eddig 3 db szava volt, a hasamra mutatott és tisztán érthetően közölte, hogy "ott, baba!" Pedig őelőttük soha nem beszéltünk a mostani helyzetről és úgy gondolom, hogy ő még túl kicsi ahhoz, hogy ésszel felfogjon ilyesféle dolgokat (az oké, hogy a nagyobb tudja hogy a hasunkban nő a kisbaba).

Mélyen megrendített ez most megint.

2010. nov. 30. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!