Hogyan működik az orrsövény ferdülés műtése? Be kell feküdni vagy még aznap hazamehetek? Hogyan működik pontosan és utána mit kell tenni?
Nekem volt egy ilyen műtétem tavaly, a főnökömnek meg idén. Engem nem altattak, őt altatták. Azt, hogy altassanak, vagy ne, te választhatod meg.
Nem akarlak elkeseríteni, de életem legrosszabb napja volt az a nap. Ha van rá módod, válassz altatást, én nem választottam, utólag már ezerszer megbántam. Utána 1-2 napig a kórházban bent maradsz, az orrod tamponnal kitömik, ennek az értelmét majd az orvosok elmondják. Amíg a tampon bent van, meglelhetősen kellemetlenül fogod érezni magad, nekem folyamatosan fájt például a felső fogsorom tőle (de hogy mi köze van hozzá, ne kérdezd)... Fájdalomcsillapítókon éltem és elég rosszul éreztem magam.
Utána jön a tamponszedés, az is jó móka volt... Az orvosnak...
Végül otthon egy hét lábadozás, de ebből lehet faragni, ha már jobban érzed magad.
Nem lesz sétagalopp, sok sikert kívánok hozzá, és főleg kitartást :)
Utána mit kell tegyél? Utána már bármit tesztel, minden jobb lesz annál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!