Volt már spontán vetélésetek? Hogy zajlott le és hány hetesek voltatok?
Majdnem 8 hetesen mentem dokihoz először (második terhesség volt, tudtam, hogy előbb nincs szívhang) aznap reggel kezdtem vérezni. Sajnos aznap sem volt szívhang, sőt a doki 5 hetesnek megfelelő terhességet látott. Nem sok jóval kecsegtetett, és mire hazaértünk már darabosan véreztem. Másnap mentem be a kórházba és befejezték műtéttel, addigra már nagyrészt távozott. Semmit nem éreztem, 20 perces altatás volt, ebből 5 perc a műtét, utána úgy hívtam fel a dokit, hogy mi volt, mert egyáltalán nem éreztem semmit, hogy csinált volna. A hasam egyáltalán nem fájt sem előtte sem utána. Minden rendben volt, egy hónap múlva meg is jött, azóta is órát lehet hozzá igazítani, a hormonvizsgálati eredmények tökéletesek.
Én úgy fogom fel, hogy meggondolta magát a picim és később szeretne jönni. "Szerencsére" szívhangot nem hallottam, ezért "könnyebb" volt feldolgozni. Az sem volt mellékes, hogy nem az első babánál volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!