Az első babát hány évesen szültétek, spontán vagy császárral? A férjed mennyi idős volt? Saját lakásban laktatok, volt autótok? A második baba mikor született? Milyen állatotok volt/van?
-28 éves voltam (párom majdnem 27) ez 2000 januárban volt
- simán, eda val (4,4 kilós baba volt) szültem
- saját kertes házban laktunk/lakunk azóta is, anyámék vették nagymamámnak, de ő 95-ben meghalt, azóta mi lakunk itt
- autónk volt, már előtte is, létszükséglet
- egy landser fajtájú ( [link] van, 13 éves lesz tavsszal, kint lakik a kertben és egy sima macskánk
A másodk baba, kislány 2009-ben született, ő most 22 hónapos.
Első terhességem 23 évesen volt. (méhen kívüli, se lakás, se kocsi...)
Az 1 baba 26 éves koromban császárral született, férjem ekkor 30 éves volt. egy kutya.
2. baba 28 éves koromban császárral. férjem 32. lakás, kocsi hitelmentesen a miénk. 2 nagy kutya.
Több gyermeket nem tervezünk.
1 babánknál 22 éves voltam, férjem 24, albérletben laktunk, állat nem volt akkor még, kocsi se.
2 babánál 26 voltam, férjem 28, saját ház, saját kocsi, kutya, macska.
Dolgozunk a harmadikon. :)
Szia! 23 évesen szültem, hüvelyi szülés volt. Férjem 25 volt. Saját lakásunk volt, autónk volt akkor is. Cicáink voltak, de nyár óta nincsenek.
Másodikat nem tervezünk.
25 évesen szültem, simán fájdalomcsillapítás nélkül (mert nem volt a kórházban) :/
A férjem 28 volt.
Autónk volt, saját lakásunk nem. Most már van, de hitellel terhelt, sajnos mi senkitől nem örököltünk semmit.
Ha arra vártunk volna (hogy 100% ban saját lakás), 40 évesen se lett volna gyerekünk.
Második baba 2 évre rá született.
Nincs állatunk, sajnos allergiás vagyok.
Első babánál én 26 a férjem 28 volt.Autó lakás nem volt. És most sincs. bár most készülünk autót venni.
Van 3 kutyánk. És egyenlőre nem tervezünk másik babát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!