Az első babát hány évesen szültétek, spontán vagy császárral? A férjed mennyi idős volt? Saját lakásban laktatok, volt autótok? A második baba mikor született? Milyen állatotok volt/van?
Én 29 voltam a férjem 33.
Császárral szültem.
Saját lakásunk és autónk van (igaz még hitel 1 évig mindegyiken)
Csak egy babánk van és többet nem is tervezünk.
Állatunk nincs, és nem is lesz, max. halakat engedek a lakásba.
-27 évesen szültem az első gyermekünket, a férjem 29 éves - volt.
-Természetes úton született.
-Saját házunk van, kettő autónk egy motorunk.
-A második gyermeket a nyáron tervezzük "összehozni".
-Egy kutyánk van, szigorúan kinn él.
Én 26 , férjem 29 volt, hüvelyi - indított szülés eda-val (4,1 kg-mal született a kisfam). :)
Lakásunk volt/van még 28 év devizahitellel :(
Autóra esélyünk sincs,
Állatra sem ebben a pici panelben.
Kistesó pedig úton, így is terveztük :)
- első babánál 22 éves voltam, a férjem 33
- az első spontán szülés, a második császár
- saját lakás és kocsi
- a második babánál 33 éves voltam
- kutyánk van
Szia!
24 éves voltam,férjem 26,sima szülés volt,anyóséknál laktunk és nem volt autónk,állatunk sem volt.
A második gyerkőc is simán született(4 év múlva),akkor már volt lakásunk,autónk,állataink:degunk és teknősünk:)
Első baba 4 nappal a 29. szülinapom előtt született,a párom (nem a férjem) 34 volt.Saját autónk(hitel),házunk volt(hitelmentes,szülői segitséggel 7 évig épitkeztünk).Háziállat nincs,szép kertünk igen :)
A második babát 30 és fél évesen szültem,apa 35 volt.Kutya macska még mindig nincs.Mindkét gyerek simán,fájdalom csillapitás nélkül és gyorsan született.
1.babámat 27évesen szültem,vacuummal.akkor a férjem 28éves volt.a szülés előtt 2hónappal költöztünk a saját (épített) házunkba,ami valamikor 23év múlva lesz a miénk(ha addig a bank el nem viszi)
van egy öregebb autónk,amit az apósom ajándékozott az unokájának(de mire felnő hozzá,roncstelepre kerül :-) )
a 2.babánk tavaj júniusban született.oxitocinnal indították,mert 41+2hetes volt már.de simán(bban)ment mint az első.tehát akkor lettem 29éves.ő nagyon is tervezett volt,elsőre megfogant.,
a gyerekek előtt az albérletben volt egy szobakutyánk,aki hamarabb költözött ki a házunkhoz,mint mi.most van 2 kutyánk és 2 macskánk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!