Gyermekeimet milyen esetben vehetik el? Anyagi okokra hivatkozhatnak? Kihez fordulhatok segítségért?
hát nem tudom...mennyi pénzt kapsz a szüleidtől? erre mit mondanak a gyámügyesek? a szüleid nem tudnak ebben segíteni, mármint hogy olyankor ott lennének veled, amikor a gyámügy kimegy? a gyámügy egyébként mit tanácsol?
a 2 hét múlva születendő baba apja is ismeretlen helyen van?
mit mondanak, mi a feltétele annak, hogy ne vegyék el a gyeerekeket?
én egyébként úgy gondolom, senki nem tilthatja meg, hogy elhozd a kórházból a babádat, legalábbis ha nekem meg akarná bárki is tiltani, biztos nem hagynám magam....
megint én
sürgősen keress valakit a családodban, aki érti is, amit mond a gyámügy, nehogy félre legyél vezetve.
Arról nem ejtettek egyetlen szót sem, hogy mi a feltétele, hogy mindkét gyerek nálad maradhasson?
Nagyon fura nekem ez az ügy, mert elméletileg (a hivatalos álláspont szerint) ilyet nem szoktak csinálni, sőt, az az elsődleges cél, hogy a gyerek a családban maradjon.
Ráadásul még ha ki is emelik a gyereket a családból, akkor először azt nézik meg, hogy melyik közeli rokon tudná vállalni (másik szülő, nagyszülő, nagynéni/nagybácsi, idősebb testvér, stb.).
Nem tudom, hogy mi folyik ott nálatok a családsegítőben, de szerintem kérj valami felülvizsgálatot, vagy jöjjön ki egy másik településhez tartozó, az ottaniaktól független munkatárs környezettanulmányra, mert szerintem itt nagyon nincs rendben valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!