Van budapesten olyan laza, rugalmas pap, aki megkeresztelné a gyermekeimet?
Figyelt kérdés
Szia! Két gyermekem van, 2,5 éves és 1 éves, nagyon szeretném megkeresztelni őket, de kicsit problémás a helyzet. Apukájuk sokat dolgozik, amúgy sincs kibékülve az egyházzal, nem szeretne megbeszéléseken részt venni, örülök, ha magára a keresztelőre el tudom csalni. A leendő keresztszülők szintén nagyon elfoglaltak, vidéken is laknak, jó lenne őket is kihagyni a konzultációs részből. Tudsz esetleg olyan egyházat budapesten, ahol nem szükséges az apuka és a keresztszülő előzetes megjelenése? Nekem viszont fontos lenne, hogy a csöppségek meg legynek keresztelve, ha kell én megyek helyettük is a foglalkozásokra. Nagyon köszönöm a segítségedet!2009. aug. 20. 23:53
1/2 anonim válasza:
Igazából az lenne jó, ha római katolikus lenne. A rómkat egyházat alapította maga az Úr Jézus Krisztus, a többi egyház ebből vált ki. A római katolikus papok közt is sok van olyan, aki ezt megérti, kérd meg szépen! Remélem, hogy időben sikerül találnod ilyen megértő római katolikus papot!
2/2 anonim válasza:
Vallásos vagyok,hozzáteszem.De Istenben hiszek a papokban csalódtam.Azt tapasztaltam,ha van elég pénzed mindenre,akkor akár egy orrszarvút is bevihetsz a templomba,meg fogják keresztelni vagy ha kell összeadják a ruhafogassal...
Tudom,nagyon megkeseredettnek tűnök ezzel a témával kapcsolatban,de az anyukámat ,addig nem voltak hajlandók rendesen eltemetni,mig be nem fizettem 5 évre visszamenőleg az egyház adót és persze a papnak a díját.Szánalmas volt és alig volt akkor pénzünk,de összekapartuk. Azóta tudom,hogy ki miben hisz,ki milyen jó keresztény volt egész életében nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!