Ha tehetnéd, elmennél dolgozni két pici gyerek mellett heti két napot?
Figyelt kérdés
Mindkettőt bölcsibe kellene adni heti két napra, és kétszer hat- vagy nyolc órát dolgozni.
Tudom, hogy ilyen nincs Magyarországon, de ha lenne, vállalnál ilyen munkát?
2012. febr. 15. 09:44
11/16 anonim válasza:
fejezzétek már be! annyira unom már, hogy itt bármin össze lehet kapni. nagyon nehéz beismerni, hogy félreértettétek egymást?
12/16 anonim válasza:
Én nem pontoztam le az első válaszolót, bár a válasza semmilyen formában nem kapcsolódik a kérdéshez, de mégis 100%-ban hasznos. Az enyém jól le lett pontozva. Komolyan mondom, az emberi hülyeségnek nincs határa. Kedves utolsó! Neked meg nem muszáj elolvasni. Tököm kivan már a sok okos babavárós kismamától aki azt hiszi ő szarta a spanyolviaszt, és akinek már van gyereke az csak hülye lehet. Mindegy, megtudják majd ők is. Lehet ezt is lepontozni, majd regisztrálok más néven :))
13/16 anonim válasza:
Pont erről beszéltem, (valahonnan ismerős ez a stílus. hmm? bár nagy az Isten...) ok, akkor inkább nem is olvasom. töröltem
14/16 anonim válasza:
Igen sajnos nagy. És alacsony a kerítés. Ráadásul áram sincs benne. Látszik, mert te is itt vagy. De ha én olyan hülye vagyok mondd már meg hogy az első hol írta le azt a válaszában amit utána bőszen emleget, és hol válaszolt a kérdésre? NEm én értettem félre, úgyhogy nem nekem kell beismerni.
15/16 anonim válasza:
jó, akkor mégis megpróbálom elmagyarázni:
- első válaszoló a "gyerek" szóból már eleve nem babára gondolt, ezért nem írt bele kort
- te pedig, mivel nem írt bele kort, arra gondoltál, hogy már kisbaba mellől is elmenne.
nem ő értett félre téged, nem te értetted félre őt, hanem "egymást" értettétek félre, pedig ugyanazt akartátok mondani. (az, hogy neki még nincs gyereke, nem volt feltétele, hogy válaszolhasson a kérdésre, nyugodtan válaszolhat)
így rendben van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!