Ha tehetnéd, elmennél dolgozni két pici gyerek mellett heti két napot?
Mindkettőt bölcsibe kellene adni heti két napra, és kétszer hat- vagy nyolc órát dolgozni.
Tudom, hogy ilyen nincs Magyarországon, de ha lenne, vállalnál ilyen munkát?
Első, neked van már gyereked, vagy az elsőt várod? Ha nincs akkor csak utána nyilatkozz.
HA lehetne én vállalnék ilyen munkát, a gyerekek 1 éves kora után. Előbb nem. És inkább nem adnám őket bölcsibe erre az időre, hanem keresnék alternatív megoldást, hogy vigyázzon rájuk valaki.
Első vagyok!
Első baba lesz, de nem értem a második válaszadót. Mert az első mondata, hogy "HA lehetne én vállalnék ilyen munkát, a gyerekek 1 éves kora után. Előbb nem. " Ezt a mondatot pontosabban, mert engem leosztottál, pedig ugyan ezt mondtam :D
Én úgy nyilatkozok, hogy nincs alternatív megoldásom, nagyszülők és testvérek nincsenek :(
1 éves kora előtt én sem adnám be bölcsibe, sőt..2 éves koráig sem csak utána.A másik, meg senki nem beszélt a gyerekek koráról, A pici gyerek akár lehet 2,5 éves. Akkor viszont valószínű beadnám, mert a gyessel kitörölhetem a fenekemet.
Első vagyok. Igen, ha tehetném akkor végig dolgoznám a terhességem ameddig csak lehet. tehát, addig dolgoznék, amíg az orvos nem vesz fel szülési szabadságra.
De mindegy, hagyjuk. Biztos én értetlenkedem, hogy nem írom szépen körbe a válaszaimat :D
A kérdezőnek még egyszer. De szerintem ő érti mit írok!
Igen, ha tehetném és lenne módom rá elmennék dolgozni ha pl. rossz lenne az anyagi helyzetünk. De csak akkor, ha a baba már betöltötte a 2 évet. Előtte nem tudnám itt hagyni.
Első!
Amúgy olvasd már el mit írtál az első válaszodban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!