Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha tehetnéd, elmennél dolgozni...

Ha tehetnéd, elmennél dolgozni két pici gyerek mellett heti két napot?

Figyelt kérdés

Mindkettőt bölcsibe kellene adni heti két napra, és kétszer hat- vagy nyolc órát dolgozni.

Tudom, hogy ilyen nincs Magyarországon, de ha lenne, vállalnál ilyen munkát?

2012. febr. 15. 09:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
67%
Én simán bevállalnám. Én még most is dolgoznék 8 hósan, de sajna veszélyeztetett terhesen itthon kell lennem :( De már várom hogy menjek dolgozni. Nem azért mert sztahanovista vagyok, hanem azért mert sok a kiadásunk.
2012. febr. 15. 10:03
 2/16 anonim ***** válasza:
25%

Első, neked van már gyereked, vagy az elsőt várod? Ha nincs akkor csak utána nyilatkozz.

HA lehetne én vállalnék ilyen munkát, a gyerekek 1 éves kora után. Előbb nem. És inkább nem adnám őket bölcsibe erre az időre, hanem keresnék alternatív megoldást, hogy vigyázzon rájuk valaki.

2012. febr. 15. 10:07
 3/16 anonim ***** válasza:
75%

Első vagyok!

Első baba lesz, de nem értem a második válaszadót. Mert az első mondata, hogy "HA lehetne én vállalnék ilyen munkát, a gyerekek 1 éves kora után. Előbb nem. " Ezt a mondatot pontosabban, mert engem leosztottál, pedig ugyan ezt mondtam :D

Én úgy nyilatkozok, hogy nincs alternatív megoldásom, nagyszülők és testvérek nincsenek :(

1 éves kora előtt én sem adnám be bölcsibe, sőt..2 éves koráig sem csak utána.A másik, meg senki nem beszélt a gyerekek koráról, A pici gyerek akár lehet 2,5 éves. Akkor viszont valószínű beadnám, mert a gyessel kitörölhetem a fenekemet.

2012. febr. 15. 10:51
 4/16 anonim ***** válasza:
25%
Bocsi, de te azt írtad hogy 8 hónapos terhesen is dolgoznál, de otthon vagy veszélyeztetett terhesként. Egy szót sem írtál a gyerekek koráról, vagy hogy adnád-e bölcsibe vagy sem. Én meg nem vagyok gondolatolvasó. A gyerek megváltoztat mindent. Majd te is rájössz nemsokára.
2012. febr. 15. 11:19
 5/16 A kérdező kommentje:
Én konkrétan úgy kérdezem, hogy az egyik gyerek még egy év alatti, a másik kettő körüli. Heti két napot kellene bölcsiben lenniük, többet nem. Így vállalnátok munkát?
2012. febr. 15. 11:29
 6/16 anonim ***** válasza:
Ha nem kenyérre kellene a pénz, így nem. Bölcsibe semmiképp nem vinném.
2012. febr. 15. 11:43
 7/16 anonim ***** válasza:
50%

Első vagyok. Igen, ha tehetném akkor végig dolgoznám a terhességem ameddig csak lehet. tehát, addig dolgoznék, amíg az orvos nem vesz fel szülési szabadságra.

De mindegy, hagyjuk. Biztos én értetlenkedem, hogy nem írom szépen körbe a válaszaimat :D

A kérdezőnek még egyszer. De szerintem ő érti mit írok!

Igen, ha tehetném és lenne módom rá elmennék dolgozni ha pl. rossz lenne az anyagi helyzetünk. De csak akkor, ha a baba már betöltötte a 2 évet. Előtte nem tudnám itt hagyni.

2012. febr. 15. 14:08
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak 1 kisfiam van o 1 evesen kezdte a bolcsit es sajnos nem heti 2 napot hanem heti 5 napot van ott 6 orat. Ugyhogy en osszetennem a ket kezem ha csak 2 napot lenne ott 6 vagy 8 orat. Tehat ez nezopont kerdese es attol fugg milyen helyzetbe vagy. Nallunk is anyagi okokbol kerult bolcsibe es nem utolso sorba orultem, hogy visszajohetek dolgozni mert manapsag mar az is nagy szo ha valakinek jo munkahelye van es visszavarjak. Nekem nagyon jol kereso munkam van igy az eletunk teljesen megvaltozott anyagilag pozitiv iranyba de neha meg mai napig lelkiismeret furdalasom van, hogy ennyi idosen bolcsibe kellett adnom. Ha lett volna mas valasztasom akkor nem adtam volna bolcsibe.
2012. febr. 15. 14:16
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
Első te tényleg sötét vagy. Nem bírod felfogni hogy más terhesen dolgozni, és más akkor ha a pici gyereked is ott van? A kettőt nem lehet egy lapon említeni.
2012. febr. 15. 14:33
 10/16 anonim ***** válasza:
25%

Első!

Amúgy olvasd már el mit írtál az első válaszodban.

2012. febr. 15. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!