Amióta gyerekünk van, mindig veszekszünk, más is van így?
Nálunk még csak két hónapos a baba, de pont ma beszéltük,hogy sok a feszültség közöttünk. Valószínűleg nálunk azért,mert fáradtak vagyunk mindketten és így jön ki! De leültünk és megbeszéltük, hogy toleránsabbnak kell lennünk,mert így nem lesz jó.
Életünk legjobb dolga ez a pici fiú, örülni kell neki!
Nálatok is hasonló lehet. Nehéz ilyenkor türelmesnek, fittnek lenni!:) Pedig kell!
Kell egymásra idő! Mi pl. ma odaadtuk mamának 3 órára és így tudtunk együtt lenni, beszélgetni!
Próbáljatok ti is pár órát kettesben lenni, beszélgetni és sok minden helyre fog rázódni!:)
A kritikus pillanatban, mély levegő, gondold végig hogy..
..tényleg baj-e az ahogy csinálja, vagy csak azért nem teszik neked mert te máshogy csinálod.
..megéri-e amiatt a dolog miatt vitatkozni, ha nem akkor inkább egy nyugodtabb pillanatban kérdezd meg nem lehetne-e ezt máshogy csinálni
..ha végképp nem tetszik, akkor legalább a stílus legyen jó - nálunk ezzel sok gond volt, mert én az a rögtön robbanós típus vagyok, és hiába kértem később bocsánatot..
Szóval mély levegő, mosoly, puszi és minden rendben van...
És ha vissza kérdezel mit reagál?
-Biztos hogy eleget evett?
-Szerinted nem?
Vagy csak egyszerűen mond hogy igen, és ne foglalkozz vele, biztos nem vizsgáztat, lehet hogy inkább tehetetlennek érzi magát és így akarja mutatni hogy rá is szükség van.
Sajnálom hogy nincs segítség, pedig az nagyon jó. És esetleg barátnő a közelben. Én pl sokszor vigyáztam a barátnőim gyerekeire esténként, míg a párom a miénkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!