Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok Ti erről?...

Mit gondoltok Ti erről? /Szoptatás vagy ne/

Figyelt kérdés
Lehet most sokan megsértődnek de én azt figyeltem meg, hogy ha egy anya nem vagy csak "kevés" ideig tud szoptatni sokan bátorítják, eddig még csupa jót olvastam, hogy miért nem gond és stb. Viszont ha valaki tovább szoptat akár több évig akkor azt nagyon durván megszólják, kritizálják. Mi lehet az oka? Irigység?
2012. febr. 8. 22:12
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, nem akartalak megbántani. Azt hittem már úton van a baba.

Miért nem fogadtok örökbe?

2012. febr. 10. 08:14
 22/24 balázs2010 ***** válasza:
Az utolsónak üzenném, hogy attól mert valaki férfi nem tudhatja a család dolgait? Érdekesek lehetnek a családodban a férfiak, mert gondolom a példát ott látod. Én még azt is elmondom neked, hogy a tesóm fia mikor tanult meg beszélni a sajátomról nem is beszélve még a fogait is tudom mikor jöttek ki. Nem minden férfi egyforma, attól még nem vagyok kevesebb mert imádom a fiam és MINDENT tudok róla.
2012. febr. 10. 13:11
 23/24 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de nem is értem, hogy mit beszélsz. Nagyon félreérthettél, vagy nem is ehhez a kérdéshez akartad írni?

Férfi minta? Köszönöm szépen, hála Istennek csupa pozitív.

2012. febr. 10. 13:40
 24/24 anonim ***** válasza:
töröltem, mert az ilyet unom. (azért nem válaszolok, ha kérdeznél)
2012. febr. 10. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!