Szoptatás alatt fogyókúra?
Figyelt kérdés
20 kg híztam a terhesség alatt, van még rajtam 12kg. sehogy nem megy le. Igaz, ami igaz, hogy elég rendszertelenül eszek, akkor amikor van időm. Akkora vagyok, mint egy bernáthegyi. Nem tudtok valami jó fogyókúrát? Jah, és szoptatok! Köszönöm a válaszokat.2012. febr. 6. 16:56
1/7 anonim válasza:
Mióta szoptatsz? Mert a szoptatással és lefogytam. Olyan vékonyra hogy azóta csak visszajött. 25 kg-ot hiztam terhesség alatt és 57 kg voltam szoptatás után (1,5 évig szopott). Most 60-ra felmentem.
2/7 anonim válasza:
Szia! Én is szoptatok. Nálam is ez volt, hogy rendszertelenül ettem, meg elég sokat is. 2 hete kezdtem el, hogy napi 3 főétkezést tartok (bőséges reggeli, normál adag ebéd, vacsira alma, vagy müzli) ha közte éhes vagyok, akkor 1-2 falatot eszek csak, és működik. 2 kg-ot fogytam. Jövő héten kezdek tornázni, remélem, hogy akkor még eredményesebb lesz. Ja, és este 6 után már nem eszek. Tudom, hogy sokszor nem jut idő az evésre, de muszáj így csinálni, mert én is dagi lettem kicsit, és nem szeretem.
3/7 A kérdező kommentje:
3 hónapos a babám, szóval ennyi ideje szoptatok. De már nagyon zavar a túlsúly. 161 centi vagyok, tehát elég látványos az a zsírmennyiség. Mindig elég csinos voltam, 50-55 kg, most pedig, 67-70 kg vagyok.
2012. febr. 6. 19:58
4/7 anonim válasza:
Én 3 hónapos baba mellett nem nagyon merném bevállalni,ha fontos,h szoptass.
Lehet,h semmilyen hatással nem lenne a tejtermelésre,de ki tudja...
Nekem 9 hónapos a kislányom,most kezdek el életmódot váltani(torna és kevesebb,kisebb kalória tartalmú kaják,kevés szénhidrát)Korábban én nem mertem volna belevágni.
Vagy,még egy tipp,keress fel egy dietetikust,de magadtól belevágni vmi fogyókúrába szerintem merész..
5/7 anonim válasza:
utolsó vagyok,ja és én 170 centihez 80 kiló is voltam,szóval elhiheted,h engem is nagyon zavart az a plusz 20kg..
6/7 anonim válasza:
3 hónap alatt ne várj csodát. Én sem pár hét alatt fogytam vissza, hanem egy év kellett a szoptatás mellet. De lement fogyókúra nélkül.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. 2 napig kevesebbet ettem, mint előtte és csak fogyókúrásat, drasztikusan lecsökkent a tejcsi mennyisége, szóval úgy döntöttem várok még egy kicsit!
2012. febr. 10. 07:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!