Mit gondoltok a bórvízről? Állítólag ezzel kell a
mellbimbót letörölgetni szoptatás előtt és utána.
Figyelt kérdés
38 hetes km
2011. febr. 9. 19:06
1/6 anonim válasza:
Elsősorban előtte kell,de szerintem megteszi a sima vizes vatta is.Én csak akkor használtam mikor szájpenészes lett a lányom.
2011. febr. 9. 19:09
2/6 anonim válasza:
En meg nem hallottam rola. Nem is torolgettem es nem is fogom torolgetni a cicit, mert a lanyom nem hiszem, hogy elfogadna utanna, meg parfumot se rakhatok magamra.
2011. febr. 9. 19:11
3/6 anonim válasza:
A bórvízről semmit nem mondtak nekem, így én csak lemostam cicizés előtt a csapnál, de arra kell ügyelni, hogy csak ehhez használatos törölköződ legyen.
Bevallom, ezt is csak kb 3 hónapig csináltam mindkettőnél, egyszerűen annyira bonyolítja az életet, hogy már nem volt kedvem tovább.
Aztán meg elmenetelhez külön kendőzgetni, mert hát bárhol vagy, akkor is szoptatsz, a tisztogatni máshol meg nem egyszerű.
2011. febr. 9. 19:13
4/6 anonim válasza:
Nekem is felírta a doki, de mivel imbóvédővel szoptatok és azt sterilizálom, így nem kell. Sokan mondták, hogy a babák megundorodnak miatta a cicitől, de ha elejétől fogva ehhez szokik hozzá, akkor szerintem nem lehet gond. Viszont rendkívül macerásnak tűnik...
Nekem a dokinő azt is mondta, hogy ha csipás a baba szeme, ezzel kell kitörölni. Én majd erre fogom használni.
2011. febr. 9. 20:59
5/6 anonim válasza:
Sosem használtam, erre tökéletesen megfelelt a csapvíz. :)
2011. febr. 9. 21:00
6/6 TKI Ibolya válasza:
Én semmivel nem törölgettem a melleimet.Semmi baja nem volt a gyerekeknek még szájpenészük sem.Volt olyan,hogy a játszótéren szoptattam ott sehogy nem tudtam volna törölgetni.Ne, kell ennyire óvni mindentől a babákat, nincsenek cukorból.Sőt az ismerősöm lányának szájpenésze is csak addig volt míg mindent kifőzött pl.: cumisüveget,onnantól,hogy csak simán kimosta mosószeres forró vízzel megszűnt a szájpenésze.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!