Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondoltok a bórvízről?...

Mit gondoltok a bórvízről? Állítólag ezzel kell a mellbimbót letörölgetni szoptatás előtt és utána.

Figyelt kérdés
38 hetes km
2011. febr. 9. 19:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Elsősorban előtte kell,de szerintem megteszi a sima vizes vatta is.Én csak akkor használtam mikor szájpenészes lett a lányom.
2011. febr. 9. 19:09
 2/6 anonim ***** válasza:
En meg nem hallottam rola. Nem is torolgettem es nem is fogom torolgetni a cicit, mert a lanyom nem hiszem, hogy elfogadna utanna, meg parfumot se rakhatok magamra.
2011. febr. 9. 19:11
 3/6 anonim ***** válasza:

A bórvízről semmit nem mondtak nekem, így én csak lemostam cicizés előtt a csapnál, de arra kell ügyelni, hogy csak ehhez használatos törölköződ legyen.

Bevallom, ezt is csak kb 3 hónapig csináltam mindkettőnél, egyszerűen annyira bonyolítja az életet, hogy már nem volt kedvem tovább.

Aztán meg elmenetelhez külön kendőzgetni, mert hát bárhol vagy, akkor is szoptatsz, a tisztogatni máshol meg nem egyszerű.

2011. febr. 9. 19:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem is felírta a doki, de mivel imbóvédővel szoptatok és azt sterilizálom, így nem kell. Sokan mondták, hogy a babák megundorodnak miatta a cicitől, de ha elejétől fogva ehhez szokik hozzá, akkor szerintem nem lehet gond. Viszont rendkívül macerásnak tűnik...

Nekem a dokinő azt is mondta, hogy ha csipás a baba szeme, ezzel kell kitörölni. Én majd erre fogom használni.

2011. febr. 9. 20:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Sosem használtam, erre tökéletesen megfelelt a csapvíz. :)
2011. febr. 9. 21:00
 6/6 TKI Ibolya ***** válasza:
Én semmivel nem törölgettem a melleimet.Semmi baja nem volt a gyerekeknek még szájpenészük sem.Volt olyan,hogy a játszótéren szoptattam ott sehogy nem tudtam volna törölgetni.Ne, kell ennyire óvni mindentől a babákat, nincsenek cukorból.Sőt az ismerősöm lányának szájpenésze is csak addig volt míg mindent kifőzött pl.: cumisüveget,onnantól,hogy csak simán kimosta mosószeres forró vízzel megszűnt a szájpenésze.
2011. febr. 10. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!