Aki pici baba mellett, szoptatás alatt lett újra terhes, érzett a mellein változást?
Félek, hogy terhes vagyok! Kislányom még csak 5 hónapos, kizárólag anyatejes. Úgy érzem magam, mint az előző terhességeimnél, kivéve a mellfeszülést. Szédelgek, émelygek, egyfolytában ennék, fáj/feszül/szurkál a hasam.
Óvszerrel védekeztünk, és szülés óta még nem jött meg, tehát ebből sem tudhatom.
Ne írjátok légyszi, hogy vegyek tesztet, mert fogok venni, de csak hétvégén tudok.
Mondjuk nekem 15 hónapos volt a babám, és még szoptattam, amikor terhes lettem (sőt terhesség alatt is), és nekem sem feszült a mellem.
Hát minden esetre izgalmas. Majd írd meg, mi lett. Azért remélem, nem valami vírust kaptál be!
Szia!
Igaz az én lányommár nem volt olyan pici (20 hós volt mikor terhes letttem) de még szopizott legalább 3* egy nap!ÉS nekem a lányommalelőször a mellem nőtt nagyra, most nme! Más lett egy kicsit teltebb de nem feszült, csak úgy kibuggyant a melltartóból újra!De egyáltalán nem feszült,mint az elsőnél!
Remélem így is hasznos a válaszom!
22 hós kislány és 11 hetes pocakbabi anyuja
Nem hiszem, hogy vírus lenne, bár most inkább kiegyeznék azzal, mint egy újabb terhességgel.
Sajnos nem tarthatnánk meg a babát.
13 hós volt a fiam amikor újra terhes lettem. Óvszerrel védekeztünk, így nem számítottunk babára. Amikor a nemvárt előtti előtti éjszaka arra keltem hogy beleszúrt a méhembe, sejtettem hogy terhes vagyok. A teszt csak a nemvárt utáni 4. nap reggel mutatta ki. A melleim nem változtak, nem fájt a szoptatás sem, egészen a 8. hétig. Most annyira érzékeny a mellbimbóm, hogy... :-(
10 hetes vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!