Nálatok hány fok van és mennyi kb a fűtésdíj? Kisgyerekesek
50 m2-es tégla társasház, kívülről omlik a vakolat, az utca melletti falon lehet is érezni, hogy hűvösebb. Két szoba 24 és 10-12 m2, mindkettőben konvektor megy alaphangon, tehát 1-es vagy az alatti fokozaton picivel. Most érezhetően hűvös van, de pl ha kint -2-3 vagy 0 fok van, akkor nálunk már meg lehet dögleni a melegtől. Szerintem rossz a konvektorunk, nálunk mindig nagyon meleg van. Most a -15-ben persze nem. Fürdőben is konvektor van, de az csak akkor megy, ha fürdünk. Főzőfülkében semmi, ott a gáztűzhelyet szoktam fűtésre használni, míg elmosogatok.
Most a -15-ben felvettem a konvektor 3-as fokozatra, ment két órán át, aztán visszavettem. Most épp kellemes az idő, olyan 21-22 lehet.
Átalányt fizetünk 18 ezret. Az éves elszámolónál legutóbb vissza akarták venni az átalányunkat 1-2 ezerrel, de nem engedtük nekik. Inkább fizetek havonta többet, mint elszámoláskor 10 ezreket.
Műanyag ablakok vannak a két szobában, a konyhában nincs kicserélve, ott tényleg hideg is van egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!