Nálatok hány fok van és mennyi kb a fűtésdíj?
Kisgyerekesek
Figyelt kérdés
2 kisgyerekkel most készülünk albérletbe,és nem tudom mik a fűtés díjak..ahol most vagyunk ott csak egy 9m2eres szoba van fűtve a konyha és fürdő nincsen,ill a fürdő villannyal fürdésnél..Nem tudom a mostani árakat,melyik lenne jobb konvektoros lakás vagy távfűtéses..szeretném hogy minden helyiségben meleg legyen egységesen de mindenki riogat a távfűtéssel..tudnátok m2ereket írni és hogy mennyit fizettek havonta fűtést?ha táv ha konvektoros...Köszi
Régebbi építési 70 nm-es családi ház (nincs szigetelve), havi 35 ezer az átalány díj, 21 fokra állítva a termosztát (éjjelre 20-ra).
2012. febr. 7. 11:05
12/23 anonim válasza:
ilyen paraméterekkel nekem is soknak tűnik. sokszor szellőztettek? szeretitek ha meleg van? (rövidnadrágos idő)
próbálok ötletelni, hogy mi lehet a gond
2012. febr. 7. 11:07
13/23 A kérdező kommentje:
Jaja!
Gyerekek harisnya hosszú naci mint egy eszkimó beöltöztetve,csak a mi kis 9m2ünk fűtve olyan 20-22lehet állandóan minden más jégverem.A konyha és a fürdő között folyamatos ajtó nyitva,mert ott van a fürdőben ablak amin ki tud a pára és a gőz menni..tehát szellőzés van..jégverem is mindenhol..a gyerekek meg állandóan rohangálnak..most is betegek..Ha becsukok 1-2 ajtóa ablakot akkor a pára egyből lecsapódik és penészedünk...
Szar a helyzet így is úgy is menekülünk..
2012. febr. 7. 11:15
14/23 anonim válasza:
Nekunk 180m2 csaladi haz gazfutes altalanyban vagyunk igy a gaz altalanyban 36 ezer tele nyaron de ehhez segit a kandallo is amihez ugye a fat is meg kell venni. Es van napkollektorunk is ami a meleg vizet megoldja. Elotte 65m2 panelban laktunk ott is majdnem ennyi volt a havi tavho dij. Nappal most mivel baba van kb 23 fok van ejjel 20.
2012. febr. 7. 11:19
15/23 anonim válasza:
Szia!Nekünk a konyhába konvektor van, a gyerekszobába kályha (fűtünk fával), van ezután egy folyosó, itt nincs fűtés majd az utca felőli résznél van a szobánk,ahol szintén konvektor van.A folyosó kap meleget a gyerekszobából és a szobánkból is.Így ott nincs hideg.A fürdőszobát meg hősugárzóval fűtjük fel.Támogatás van a gázra, ami havi 6200 ft, így a gázszámlánk kb 20000 ft. És nappal kb 19-20 fok van, éjszaka 18 fok.
E.
2012. febr. 7. 11:57
16/23 anonim válasza:
2 szobás, 53 m2-es téglaépület, Budapest. Gázfűtéses, 11000 ft-ot fizetünk minden hónapban. Én úgy csinálom, hogy csak 1 szobát fűtök, ahol egész nap tartózkodunk a lányommal. 25 fok körül van nálunk, mert én fázós vagyok nagyon, a kicsi meg nem lehet hidegben. Inkább az elszámolásnál ráfizetek egy kicsit, de télen nincs kedvem a lakásban is fagyoskodni.
2012. febr. 7. 12:21
17/23 anonim válasza:
Mi panelben lakunk, 65 nm, szuper jó meleg van (24-25 fok), és az előző havi számla 25 ezer volt (de ebben ugye a meleg víz fűtési díja is benne van). Tényleg nyáron is kell alapdíjat fizetni (kb. 7 ezer), de mi előtte egy feleekkora konvektoros lakásban laktunk, ahol kb. 30%-kal fizettünk többet a fűtésért! Szóval lehet szidni a panelt, de én meg vagyok vele elégedve!
2012. febr. 7. 12:50
18/23 anonim válasza:
49nm-es tégla lakás,4 emeletes házban,összesen 3 konvektor,(átlag 22-23fok) 1 vízmelegítő és egy tűzhely,a decemberi gázszámla 20.000,- volt.A panelt én sem ajánlom,mert nyáron is van vagy 8-10ezer fizetni való,a csekkek pedig 2 hónapos eltolással mennek.Januárit márciusba fizeted,ha jól tudom.
2012. febr. 7. 12:56
19/23 anonim válasza:
Mi is 80nm újépítésűben lakunk, de múlt hónapban csak 28000 volt a gázszámla, pedig nálunk mindig 24 fok van. Valami tényleg nem jó nálatok:-(
2012. febr. 7. 13:31
20/23 anonim válasza:
48 nm. Egész nap nem is vagyunk otthon, csak a két szoba van fűtve, meg a fürdő fürdésre. De ajtók nyitva, hogy mindenhol legyen meleg, mert a gyerkőc futkozik. Így volt a gázszámlánk 32000 Ft, ami 230 m3 gáz volt. Most 10 nap alatt elment kb. 110 m3 gáz, és én fázom. Kb. 20-22 fok van a lakásban, de a fürdőben kriminális a helyzet. Szarok az ablakok, de még örülhetünk, mert középső lph., II. emelet, körben laknak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!