Hány éves gyereket mersz otthon hagyni egyedül? És ha testvérek? Mekkorák?
nem, barátinak nem nevezném...csak ismeretség.
Köszi a válaszokat..Még várnék esetleg ilyet aki nem egy házban vagy szomszédban családtaggal lakik hanem csak úgy.
Igen az jó megoldás, hogyha a szomszédokkal jóban vagytok, néha nézzenek rá.
De először hagyd otthon 15 percre, majd mindig növeld, ha látod semmi baj sincs vele, hogy egyedül van. Én így csinálnám.
Ki az aki otthon hagyná a 7 éves gyermekét? ez elég idióta már ne is haragudj.
Egy 10 és egy 6 éves meg van egymás mellett 1-2 óráig tapasztalatból mondom. Szépen eljátszanak vagy esetleg számítógépeznek. Meg van nekik mondva nem nyithatnak ajtót senkinek hogyha jövök akkor mindig 6-ot kopogok és még 1-et 2mp után és mindig tudják hogy én vagyok nem szoktak éhesek lenni de mindig legyen alma vagy valami rágcsa az asztalon én így szoktam aztán hogy ki ért velem egyet azt nem tudom mondjuk most már a nagylányom 12 éves a kicsi 7 éves és már nincsenek olyan jól vagy az egyik veri a másikat vagy a másik nincs jól meg egy fiú meg egy lány. Pedig még egyik sem verekedett sehol se iskolában se sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!