Hány éves gyereket mersz otthon hagyni egyedül? És ha testvérek? Mekkorák?
próbálok visszagondolni, én kb. 14 éves koromtól voltam egyedül hosszabb időre. testvérem 3 évvel fiatalabb, akkor őt már rám bízták. remélem jól emlékszem.
fogalmam sincs, hogy én hogy fogom csinálni. meg, hogy lesz-e segítségem, stb. jó kérdés
A mi telefonszámunk van neki megadva (a nagynénje vagyok, és nem mellesleg felettük lakunk) és ha bármi gond van, akkor fel kell szaladnia az emeletre hozzánk. Ez van neki meghagyva, és nekünk is ezt mondták a tesómék.
Nem értem miért hitetlenkedik az egyik kedves válaszoló.
Ha van ember aki figyel a gyerekre akár közvetetten is, akkor miért ne?
Szerintem egy 7 évest, még nem kellene egyedül hagyni, de egy 10-12 éves már lehet. De csak ha megbízható!!!
Mondjuk nekem 5 évvel idősebb a bátyám, szóval, volt, hogy egyedül hagytak minket 10 évesen, de a szomszédban volt a nagymamám.
Az én lányom még két éves, de 7 évesen nem hagynám még egyedül, de kinek hogy! Azért egy 7 éves, még kicsi, és ha pont akkor csinál valami bajt?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!