Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Napi hány cigi a megengedett...

Napi hány cigi a megengedett a terhesség alatt?

Figyelt kérdés
2012. febr. 2. 14:43
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
82%

Egyik korábbi vagyok, aki szintén le tudta tenni a cigit.

Van egy ismerősöm. Nem bírt lemondani a dohányzásról, azzal magyarázta, hogy a MAGZATNAK ROSSZABB, ha egyszer csak a napi adagot nem kapja meg...

A gyerek nem fejlődik rendesen, mentális és értelmi problémák jelentkeztek, felmerült az autizmus lehetősége, mert ilyen tüneteket is produkál.

Az anya azóta emészti magát a cigaretta miatt. Nem bizonyította senki, hogy amiatt lenne a sok baj. De az biztos, hogy a magzat is vele együtt "dohányzott" a méhében és semmiképpen nem a fejlődését segítette elő.

A kolléganőm gyereke súlyos asztmás, nála az orvosok kimondták, hogy a terhesség alatti dohányzás okozta, hogy ilyen mértékben beteg.

Tegnap néztem egy riportfilmet a FAS-ról (Fetal Alcohol Syndrome- Magati alkohol szindróma). A cigaretta káros hatásait is ezek alapján el lehetettt képzelni...borzalmas volt.

2012. febr. 2. 21:56
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Semennyi. - egyáltalán nem ajánlott a dohányzás

Vagy bármennyi - megbüntetni nem fognak érte, csak épp rosszat teszel magatoknak

Válaszd ki, hogy melyiket szeretnéd.

2012. febr. 3. 08:49
 23/25 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősöm végig cigizett,terhesen,tagadta,de mindenki tudta,hogy így van.A gyermeke születése után nyughatatlan volt,állandóan sírt szó szerint szenvedett,mert már annyira megszokta szegény a nikotint,hogy szülés után "kevés" volt neki az,amit az anyatejjel kapott,mert persze akkor is szívta.Egyébként a méhlepényeden meglátszik majd a cigizés nyoma,a szülészed majd gratulálni fog hozzá... Kérlek ne szívd, a babád érdekében!Hidd el menni fog!
2012. febr. 3. 19:13
 24/25 anonim ***** válasza:

Szia

en napi 1-1.5 dobozzal szivtam el....nem terveztuk babat, igy nem is tudtam, hogy kismama vagyok...nem jott meg masnap teszteltem egy halvany pozitivat....ennek bo 2eve es 9 honapja. azota nem dohanyzom. akkor ugy bepanikoltam, hogy 1 dobozzal el tudtam volna szivni, de nem tettem.kidobtam az osszeset a kukaba.masnap vett a ferjem meg egy tesztet es meg erosebb lett a csik....akkor a ferjem cigejet is kidobtam....igaz O vegul nem tudott leszokni rola, de lefe annyit sziv mint elotte.ha itthon van nem dohanyzik (marmint nem a lakasban nem dohanyzik, hanem az udvarra nem megy ki dohanyozni).Napi 5-6 kavet ittam es azt is abbahagytam..nem kerultem korhazba nem voltam idegbeteg nem volt semmi bajom...nem mondom most is ratudnek gyujtani barmikor...de minek?? szerintem hulyeseg, hogy valaki nem tudja abbahagyni...nem akarja elegge!! mondom ezt, ugy, hogy 7 evig aktiv dohanyos voltam!

2012. febr. 4. 00:25
 25/25 Rockabilly69 ***** válasza:
Mikor megtudtam, h terhes lettem, teljesen váratlanul ért. Pont egy szál cigi volt még a dobozban. Elszívtam és többet nem vettem. Igaz, majd beledöglöttem, de kibírtam. 12 évig szívtam-fújtam
2012. szept. 12. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!